Kuva: MTV / YouTube

Jennifer Lopez herkistyi saadessaan palkinnon urasaavutuksistaan: "Kiitän pettymyksiä ja epäonnistumisia"

06.06.2022 15:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Jennifer Lopez painotti kiitospuheessaan, että hänen menestyksensä on niin tukijoiden kuin skeptisten ihmisten ansiota.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 52, palkittiin MTV Movie & TV -gaalassa Generation-palkinnolla, joka myönnetään sukupolven suurimmalle tähdelle urasaavutuksistaan. 

Lopez, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä J-Lo, asteli lavalle mustassa mekossaan hakemaan palkintonsa ja piti tunteikkaan kiitospuheen. Näyttelijä kertoi muun muassa, että hänen menestyksekkääseen näyttelijänuraansa ovat vaikuttaneet upeat ihmiset, jotka ovat auttaneet häntä kehittymään.

- Olet sitä, millaisessa ympäristössä työskentelet, ja jos olet onnekas, niin kollegasi tekevät sinusta paremman. Ja olen ollut niin onnekas, Lopez totesi.

Näyttelijä totesi, että hänellä on hieman toisenlainen lista siitä, keitä hän haluaa kiittää palkinnostaan. Lopez painotti kiitospuheessaan, että hänen menestyksensä on niin tukijoiden kuin skeptisten ihmisten ansiota.

- Haluan kiittää kaikkia niitä, jotka antoivat minulle tämän elämän. Kiitän niitä, jotka toivat minulle iloa ja heitä, ketkä särkivät sydämeni. Kiitän niitä, ketkä olivat minulle aitoja sekä henkilöitä, ketkä valehtelivat minulle sekä lisäksi tosirakkauttani. Kiitän myös tapaa, jolla valehtelin itselleni, koska siten tajusin, että minun täytyi kasvaa, Lopez sanoi.

- Haluan kiittää pettymyksiä ja epäonnistumisia siitä, että ne opettivat minut olemaan vahva, ja lapsiani, että he opettivat minut rakastamaan, Lopez lisäsi herkistyen.

Näyttelijän kyynelehtiessä yleisö alkoi hurraamaan ja taputtamaan kannustuksen merkiksi. Lopez jatkoi puhettaan kiittämällä epäilijöitään ja fanejaan, joita ilman hän ei olisi saanut urasaavutuspalkintoaan.

- Lisäksi kiitän ihmisiä, jotka sanoivat minulle päin naamaa, etten kykenisi tähän. Enkä usko, että olisin kyennyt tähän ilman teitä, enkä varsinkaan ilman elokuvieni faneja. Te olette se syy, miksi olen täällä ja minä rakastan teitä, Lopez sanoo lujaan ääneen.

Kaikkien kiitosten ja kyynelten pyyhkimisen jälkeen Lopez pahoitteli herkistymistään ja korostaa, että on kunnia saada yhteys yleisöönsä ja lupasi pitää hänen ja faniensa välistä suhdetta elossa tulevaisuudessakin. Loppukevennyksenä Lopez lähetti hupaisan viestin miehelleen näyttelijä Ben Affleckille, 49.

- Odota minua illalliselle, olen kotona ennen seitsemää, Lopez sanoi hymyillen.

Generation Awardin lisäksi Lopez palkittiin vuoden parhaalla kappeella, jonka hän sai Marry Me -elokuvan ääniraidasta On My Way.

Lopezin koko kiitospuheen voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Kim Kardashian muistivat rakkaitaan pienellä yksityiskohdalla - onko kyseessä uusi trendi?

Lue myös: Jennifer Lopez alkoi itsekin uskoa saamansa vähättelyyn: "Kaikki sanoivat, että olen vain nätti naama"

Lähteet: CBS News

Suosittelemme

Uusimmat