Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard vastasi Johnny Deppin TikTok-videoon - 'Naisten oikeudet kulkevat taaksepäin'

08.06.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Johnny Depp kiitti sosiaalisessa mediassa fanejaan saamastaan tuesta. Heardin edustaja julkaisi pian tämän jälkeen lausunnon, joka sisältää Heardin näkemyksen asiaan.

Näyttelijä Amber Heard, 36, ei jättänyt huomiotta entisen puolisonsa, näyttelijä Johnny Deppin, 58, ensimmäistä TikTok-julkaisua.

Ensimmäisessä videossaan Depp kiittää tukijoitaan siitä, että nämä olivat näyttelijän tukena tämän käydessä kuuden viikon mittaisen oikeustaistelun Heardia vastaan.

”Kaikille arvokkaille, uskollisille ja horjumattomille tukijoilleni: olemme olleet kaikkialla, nähneet paljon ja kävelleet samaa polkua yhdessä. Lisäksi me teimme yhdessä oikein, koska te välititte. Ja nyt me menemme eteenpäin yhdessä. Olette, kuten aina, työnantajiani ja jälleen kerran olen nöyränä, koska en pysty kiittämään teitä tarpeeksi. Voin vain sanoa kiitos”, Depp toteaa videollaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa tästä.

Heardin edustaja on vastannut Deppin julkaisuun lausunnolla.

- Kun Johnny Depp sanoo 'kulkevansa eteenpäin', naisten oikeudet kulkevat taaksepäin. Tuomion viesti perheväkivallan uhreille on... varo puolustautumasta ja puhumasta ääneen, lausunnossa todetaan.

Heard kirjoitti viime keskiviikkona Instagramissa julkaisemassaan lausunnossa samasta aiheesta. Hän totesi tuolloin, että hänen saamansa tuomio oli takaisku naisille.

Heard tuomittiin hiljattain oikeudessa maksamaan Deppille vahingonkorvauksia lähes 10 miljoonan euron edestä. Depp vastavuoroisesti tuomittiin maksamaan Heardille vahingonkorvauksia lähes kaksi miljoonaa euroa.

Oikeudenkäynnissä käsiteltiin Heardin vuonna 2018 Washington Post -julkaisuun kirjoittamaa esseetä, jossa hän kertoi joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Näyttelijä ei maininnut artikkelissaan Deppiä nimeltä, mutta tämä oli tunnistettavissa tekstistä.

Lue myös: Johnny Depp liittyi TikTokiin - hetkessä miljoonia seuraajia ilman yhtäkään videota

Lue myös: Mitä tapahtuu, jos Amber Heard ei kykene maksamaan vahingonkorvauksia Deppille?

Lue myös: Johnny Depp saapuu Suomeen ja esiintyy muusikkoystävänsä keikalla

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat