Kuva: AOP

Ewan McGregorin tytär näyttelee myös Obi-Wan Kenobi -sarjassa - tähti oikaisee monien ennakkoluulon

10.06.2022 10:15 - Riia Frost

Ewan McGregorin tytär näyttelee maustekauppiasta Obi-Wan Kenobi -sarjan toisessa jaksossa.

Näyttelijä Ewan McGregor puhui uudesta Obi-Wan Kenobi - sarjasta The Late Late Show With James Corden -ohjelmassa. Haastattelun aikana selvisi, että päätähden oma tytär Esther McGregor, 20, näyttelee samassa sarjassa Tetha Grigiä, joka myy jedimestarille mausteita kadulla kauden toisessa jaksossa.

McGregor haluaa kuitenkin oikaista saman tien erään ennakkoluulon, joka saattaa olla monien ajatuksissa.

- Kaikki varmasti luulevat, että hän sai työn ansiostani, mutta se ei ole niin. Hän itse koe-esiintyi roolia varten, McGregor painottaa.

McGregor kertoo, että hän itse asiassa sai kuulla vasta sarjan ohjaajalta Deborah Chowilta, että Esther sai kyseisen roolin.

- Nerokas ohjaaja Deb sanoi minulle, että: ”Löysin mahtavan tytön roolia varten, mutta kävikin ilmi, että hän on tyttäresi". Ja hän kysyi, että olisiko asia minulle okei, johon vastasin, että ”se olisi mahtavaa”, McGregor muistelee.

- Hän (Esther) oli aivan uskomaton. En oikein koskaan tiennyt lapseni lahjakkuutta, ennen kuin näyttelin hänen kanssaan. Se tuntui täysin normaalilta ja luonnolliselta, McGregor lisää.

Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun McGregor on näytellyt yhdessä lastensa kanssa. McGregor kertoo näytelleen myös toisen tyttärensä Claran, 26, kanssa eräässä elokuvassa, jonka nimeä näyttelijä ei kuitenkaan paljasta.

- Clara lyöttäytyi yhteen erään hienon käskirjoittajan Rubyn kanssa ja hän kirjoitti elokuvan, jossa oli vaikutteita minun ja hänen välisestä suhteesta viiden vuoden ajalta. Sitten me molemmat näyttelimme kyseisessä elokuvassa isää ja tytärtä, McGregor kuvailee.

- Se oli hyvin poikkeuksellinen tilanne, koska se oli erittäin henkilökohtainen ja kaunis, McGregor lisää.

McGregorilla on entuudestaan neljä lasta ex-vaimonsa Eve Mavrakisin kanssa, mukaan lukien Clara ja Esther. Pariskunta erosi vuonna 2017 ja uutisointien mukaan McGregor on nykyään naimisissa Mary Winsteadin kanssa. McGregorin ensimmäinen poikalapsi syntyi kesäkuussa 2021.

Esther McGregor (oik.) yhdessä äitinsä Eve Mavrakisin (vas.) kanssa. (kuva: AOP)

Lue myös: Star Wars -näyttelijä on kohdannut rasismia - Ewan McGregorilta suorat sanat faneille

Lue myös: Uudella Star Wars -sarjalla valtava menestys - nousi Disney+-palvelun katsotuimmaksi

Lähteet: Daily Mail, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat