Kuva: AOP

Rebel Wilsonia saatettiin painostaa julkaisemaan suhteensa - "Se oli hyvin vaikea tilanne"

13.06.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoi hiljattain olevansa suhteessa naisen kanssa, mutta Twitterissä on käyty keskutelua siitä, painostettiinko Wilson julkistamaan suhteensa.

Näyttelijä Rebel Wilson, 42, esitteli maailmalle uuden puolisonsa muutama päivä sitten Instagramissa. Näyttelijä on hiljattain kommentoinut tilanteen olleen hyvin hankala.

Toimittaja Andrew Hornery kirjoitti mielipidekirjoituksen The Sydney Morning Herald -julkaisuun, jossa hän kertoi, että näyttelijälle oli annettu kaksi päivää aikaa julkistaa suhteensa ennen kuin julkaisu tekisi sen.

Toimittaja Kate Doak nosti aiheen esiin Twitterissä.

"Ilmeisesti ei ollut Rebel Wilsonin valinta tulla kaapista. The Sydney Morning Herald sekä The Age ovat myöntäneet antaneensa hänelle kahden päivän varoajan ennen kuin "paljastaisivat" suhteen", Doak kirjoittaa julkaisussaan.

Myös Wilson itse kommentoi tilannetta Doakin päivityksessä.

"Kiitos kommenteistanne, se oli hyvin vaikea tilanne, mutta yritän käsitellä sitä armollisesti", Wilson kirjoittaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wilson julkaisi hiljattain yhteiskuvan itsestään puolisonsa, Ramona Agruman, kanssa.

"Luulin etsiväni Disney-prinssiä... Ehkäpä olinkin aina vain tarvinnut Disney-prinsessaa", näyttelijä kirjoitti julkaisussaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

The Sydney Morning Herald -julkaisun päätoimittaja Bevan Shields on kieltänyt lausunnossaan WIlsoniin kohdistuneen painostusta.

- Viikoittain julkaistava Private Sydney - osiomme pyysi Wilsonilta kommenttia uudesta kumppanistaan. Olisimme toimineet samoin, mikäli uusi kumppani olisi ollut mies. Joten on väärin sanoa lehden "painostaneen" Wilsonia, Shields kommentoi.

- Aivan kuten muutkin julkaisut tekevät päivittäin, kysyimme ainoastaan kysymyksiä ja yleisön käytännön mukaisesti annoimme vastauksille deadlinen. En ollut tehnyt päätöstä siitä, mitä tulisimme julkaisemaan ja Heraldin julkaisemat tiedot olisivat perustuneet Wilsonin antamiin tietoihin, hän jatkaa.

- Toivomme Wilsonille ja Agrumalle kaikkea hyvää, päätoimittaja summaa.

Lue myös: Rebel Wilson esittelee uuden puolisonsa - 'Luulin etsiväni prinssiä, tarvitsinkin prinsessan'

Lue myös: Rebel Wilson uskalsi kertoa seksuaalisesta häirinnästä vasta vuosien jälkeen: "Yrittivät tuhota urani"

Lue myös: Rebel Wilson paljastaa yksityiskohtia deittailuelämästään: "Se ei ollut minua varten"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat