Kuva: AOP

Lady Gaga mukaan Joker-elokuvan jatko-osaan? Näyttelisi tunnettua hahmoa

14.06.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lady Gaga näyttelisi Jokeri-hahmon naisystävää Harley Quinnia.

Joker-elokuva oli yksi vuoden 2019 menestyneimmistä leffoista ja tämän jälkeen onkin usein puhuttu siitä, saako se jatkoa.

Elokuvan ohjannut ja käsikirjoittanut Todd Phillips on aloittanut jo työskentelyn jatko-osan parissa, uutisoi The Hollywood Reporter. Samalla julkaisu kertoo, että ensimmäistä elokuvaa tähdittänyt Joaquin Phoenix, 47, ei ole vielä tehnyt lopullista sopimusta roolista, mutta hänen uskotaan palaavan Jokeriksi.

Lähteiden mukaan Jokeri-hahmon naisystävänä tunnettu Harley Quinn nähtäisiin myös jatko-osassa ja häntä näyttelisi Lady Gaga, 36. DC-universumiin perustuvissa Suicide Squad -elokuvissa Harley Quinnia näytteli Margot Robbie, 31.

Joker ja Suicide Squadit perustuvat eri maailmoihin, vaikkakin samaan sarjakuvamaailmaan. Tämän vuoksi epäillään myös, että jos Gaga tähdittäisi Quinnia, uudessa Joker-elokuvassa olisi musikaalielementtejä.

Phillips oli tuottamassa Lady Gagan tähdittämää Star is Born -elokuvaa.

Synkkä ja raaka Joker-elokuva oli valtava menestys, joka tuotti maailmanlaajuisesti yli miljardin dollarin lipputulot. Joker kertoo Batmanin arkkivihollisena tunnetun Jokeri-hahmon syntytarinan.

Joker-elokuva oli valtava menestys vuonna 2019. (kuva: Youtube)

Lue myös: Joaquin Phoenixista kauhuelokuvan päätähti? Neuvottelut ovat alkaneet

Lue myös: Saako Joker-elokuva jatkoa? Joaquin Phoenix kommentoi huhuja

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat