Kuva: AOP

Charlie Sheenin tyttären OnlyFans-ura hätkähdytti - äiti puolustaa jälkikasvuaan

20.06.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Denise Richardsin mielestä Sheenin ei olisi pitänyt tuomita tyttärensä liittymistä maksulliseen sisällöntuotantopalveluun.

Uutisoimme viime viikolla näyttelijä Charlie Sheenin tyttären, Sami Sheenin, 18, perustaneen itselleen OnlyFans-tilin, josta hänen isänsä ei ollut kovin tyytyväinen. Nyt Samin äiti ja Sheenin entinen puoliso Denise Richards, 51, on tukenut tytärtään Instagramissa.

Richards kertoo julkaisussaan saaneensa paljon negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa liittyen tyttärensä päätökseen. Hän ihmettelee julkaisussaan, miksi ihmiset tuomitsevat OnlyFansiin kuvien laittamisen, kun toisaalta vähäpukeiset kuvat esimerkiksi Instagramissa saavat hyväksynnän.

"Minun on pakko sanoa, että olisipa minulla ollut samanlainen itsevarmuus kuin 18-vuotiaalla tyttärelläni. En myöskään voi tuomita häntä. Olen tehnyt Villit kuviot sekä Playboyta, eikä hänen isänsäkään olisi pitänyt tuomita", Richards kirjoittaa julkaisussaan viitaten Sheenin aiempaan kommentointiin tyttärensä toimista.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sheen kommentoi aiemmin tyttärensä perustamaa OnlyFans-tiliä sanomalla, ettei hyväksy tällaista. Näyttelijä myös painotti aiemmin, ettei tytär ole liittynyt OnlyFansiin hänen valvontansa alaisuudessa, vaan tytär on ollut tuolloin äitinsä luona.

Sheen ja Richards olivat naimisissa vuodesta 2002 vuoteen 2006. Pariskunnalla on liitostaan kaksi yhteistä lasta: Sami sekä Lola, 17.

Lue myös: Charlie Sheen kertoo mielipiteensä tyttärensä Onlyfans-urasta - "En hyväksy tätä"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar paljasti tyttärensä kärsivän harvinaisesta sairaudesta - arki on taistelua

Lue myös: Charlie Sheenin Sami-tyttärestä on kasvanut kaunis nuori nainen - poseeraa ammattimallin elkein

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat