Kuva: Riia Frost

Lähde kertoo, ettei keikkaileva Johnny Depp enää puhu oikeustaistelusta: "Hän on jatkanut eteenpäin"

21.06.2022 21:15 - Riia Frost

Johnny Deppin läheinen lähde kertoo, että näyttelijä on jatkanut elämässään eteenpäin oikeustaistelun jälkeen ja keskittyy nyt vain muihin asioihin.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, esiintyi Jeff Beckin, 77, konsertissa vierailevana tähtenä Helsingissä 19. kesäkuuta ja Tampereella heti seuraavana päivänä. Deppin osallistumisesta Beckin kiertueelle ilmoitettiin liki viikko sen jälkeen, kun näyttelijän ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin, 36, välinen oikeuskiista päättyi 1. kesäkuuta. Valamiehistö totesi Heardin syyllistyneen Deppin kunnialoukkaukseen ja hänet määrättiin maksamaan ex-aviomiehelleen noin 14,1 miljoonaa euroa. Myös Depp määrättiin maksamaan Heardille liki kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia. 

Vaikka molemmat saivat vahingonkorvaustuomiot, niin silti Depp nähtiin niin medioissa kuin somessa voittaneen oikeuskiistan selkeästi. Deppin läheinen lähde kertoo People-julkaisussa, ettei Depp kuitenkaan kersku oikeusvoitollaan.

- Oikeudenkäynti oli tarpeellinen, mutta hän on onnellinen, että se on ohi. Vaikka hän on helpottunut valamiehistön päätöksestä, niin hän ei silti ole vahingoniloinen asiasta, lähde kertoo.

- Hän ei edes puhu koko oikeudenkäynnistä nykyään. Hän nosti syytteen, koska näki sen tarpeellisena. Nyt hän on jatkanut elämässään eteenpäin ja voi viimeinkin palata tekemään sitä, mitä rakastaa, lähde lisää.

Lähde myös kertoo, että Euroopan-kiertueella oleva Depp keskittyy ennemmin muihin asioihin kuin oikeustaistelusta puhumiseen.

- Depp nauttii esiintymisestä ja hänellä on kiireinen kesä edessä. Hän myös odottaa innolla töidensä jatkumista. Depp vain haluaa uransa takaisin, koska hän rakastaa elokuvien tekemistä, lähde toteaa.

Depp ja Beck ilmoittivat 9. kesäkuuta, että heidän yhteinen 18-albumi julkaistaan 15. heinäkuuta. Ilmoituksen yhteydessä ystävykset kuvailivat yhteistyötään.

- On epätavallinen kunnia kirjoittaa musiikkia Jeffin kanssa, joka on yksi suuruuksista ja henkilö, jota minulla on oikeus kutsua veljekseni, Depp kertoi.

- Minulla ei ole ollut aikoihin samankaltaista luovaa yhteistyökumppania. Hän oli tärkeä voima tällä levyllä. Toivon vain, että ihmiset ottavat hänet muusikkona tosissaan, koska joidenkin ihmisten on vaikea hyväksyä, että Depp osaa myös laulaa rock 'n' rollia, Beck totesi.

Duo myös julkaisi samana päivänä virallisen musiikkivideon heidän albuminsa ensimmäiselle kappaleelle This is a Song for Miss Hedy Lamarr. Kyseisen musiikkivideon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Arvostelu: Jeff Beck oli Helsingissä pääesiintyjä, mutta Johnny Depp oli show'n tähti

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaistelun valamies perustelee tuomion - "Ei riittävästi todisteita"

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat