Kuva: AOP

Millie Bobby Brown kertoo oman mielipiteensä Stranger Things -sarjan mysteeristä

24.06.2022 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stranger Things -sarjan neljäs tuotantokausi alkoi 27. toukokuuta. Viimeiset jaksot julkistetaan heinäkuussa.

Juttu sisältää juonipaljastuksia Stranger Things -sarjan neljännestä tuotantokaudesta.

Stranger Things -sarjan tähti Millie Bobby Brown, 18, antoi pitkän haastattelun Variety-julkaisulle, jossa hän muun muassa puhui suosikkisarjan neljännestä tuotantokaudesta.

Voit myös kuunnella jutun alta tai suoraan Podplaysta.

Monet fanit ovat pohtineet sitä, että loiko Brownin esittämä Eleven-hahmo Upside Down -maailman, joka on normaalin maailman vaihtoehtoinen ja pimeä ulottuvuus. Brown pohtii hetken ja vastaa, että ainakin Eleven loi portin sinne.

- Kertoiko Dufferin veljekset [sarjan luojat] teille, että Eleven loi Upside Downin kohtauksessa, jossa hän juttelee Jamie Campbell Bowerin esittämän hahmon [Henry Creel, Vecna] kanssa? Ainakin Eleven loi portin sinne, Brown vastaa.

Monet fanit ovat keskustelleet kiivaasti siitä, kuinka pimeä ulottuvuus oikein syntyi. Brownilla on oma mielipide asiaan.

- Tuo on ehkä liian suuri keskustelu, niin en voi oikein vastata. Luulen kuitenkin, että vaihtoehtoinen universumi on aina ollut olemassa Hawkinsin alla. Eleven vain loi pääsyn sinne. En usko, että Eleven loi sitä maailmaa, Brown jatkaa.

Stranger Things on yksi Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmista sarjoista ja sen neljäs tuotantokausi alkoi 27. toukokuuta. Viimeiset jaksot julkistetaan heinäkuussa.  

Lue myös: Stranger Things -tähdillä suloinen sopimus - menevät naimisiin, jos ovat sinkkuja tietynikäisinä

Lue myös: Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown olisi valmis näyttelemään popin supertähteä

Lue myös: Suosikkivideopeli pilasi Stranger Things -tähden elämän vuodeksi - "Pelasin ihan helvetisti"

Kilpailut

Uusimmat