Kuva: AOP

Kim Kardashian tiukkana lapsensa sosiaalisen median käytöstä

25.06.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti on yksi Instagramin seuratuimmista ihmisistä, mutta siitä huolimatta hän haluaa suojella lastaan sosiaaliselta medialta.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, ja hänen entinen puolisonsa, rap-artisti Kanye West, 45, ovat tehneet jälkikasvulleen selkeät rajat sosiaalisen median käyttöön.

Kardashian vieraili hiljattain Today-ohjelmassa, jossa hän kertoi hankkineensa yhteisymmärryksessä lastensa isän kanssa vanhimmalle tyttärelleen Northille, 9, oman puhelimen joululahjaksi viime jouluna. Puhelimella North voikin pitää yhteyttä vanhempiinsa, mutta siihen liittyy yksi sääntö: sosiaalisen median applikaatiot ovat ehdottomasti kiellettyjä.

- Siinä on vain wifi, joten hän ei oikeastaan voi käyttää sitä - tiedäthän, hänellä on siinä pelejä ja hauskoja sekä luovia asioita, Kardashian kertoo ohjelman juontajille Hoda Kotbille ja Jenna Bush Hagerille.

- Mutta siinä ei ole sosiaalisen median applikaatioita tai muutakaan, hän jatkaa.

Tosi-tv-tähti perustelee päätöstään sillä, että North on liian nuori sosiaaliseen mediaan.

West on puolestaan puhunut julkisesti siitä, ettei hän halua lastensa olevan sosiaalisessa mediassa ilman hänen lupaansa. Räppäri myös ärähti taannoin entiselle puolisolleen siitä, että North esiintyi TikTokissa ilman isänsä suostumusta.

North on saanut isänsä ärähdyksen jälkeen esiintyä kuitenkin äitinsä sosiaalisessa mediassa ja Northilla on yhteinen TikTok-tili yhdessä äitinsä kanssa. Kardashian on yksi Instagramin seuratuimmista ihmisistä ja hänellä onkin yli 300 miljoonaa seuraajaa sovelluksessa.

Lue myös: Kim Kardashian jyrähtää Kanye Westin kommentille TikTokista - avioeroprosessi ei edisty

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian ottivat yhteen Instagramissa - kuvat ex-vaimosta ja lapsista katosivat

Lue myös: Kim Kardashian poseeraa yhteiskuvissa tyttärensä Northin kanssa - "Paras seuralainen ikinä"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat