Kuva: AOP

Kanye West ja Kim Kardashian ottivat yhteen Instagramissa - kuvat ex-vaimosta ja lapsista katosivat

09.02.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Räppäri Kanye West poisti Instagramistaan kuvat ex-vaimostaan sekä heidän neljästä lapsestaan.

Räppäri Kanye Westin Instagramissa on tapahtunut muutoksia. Räppärin ex-vaimo, tosi-tv-tähti Kim Kardashian sekä entisen pariskunnan lapset North, Saint, Chicago ja Psalm loistavat poissaolollaan.

West ei yleensä pidä kieltään kurissa, mutta tällä kertaa hän näyttäisi yrittävän korjata viikonloppuisia jälkiään. Hän lähetti viikonloppuna kiivaita viestejä, jotka koskivat hänen ex-vaimoaan ja heidän lapsiaan.

West kuuli perjantaina hänen 8-vuotiaan tyttärensä, North Westin, olevan TikTokissa. Räppäri ei hyväksy lapsensa sosiaalisen median käyttöä. Kirjoitimme asiasta aiemmin tällä viikolla.

Kahakka Instagramissa eskaloitui

"Koska tämä on ensimmäinen avioeroni, niin kertokaa mitä minun pitäisi tehdä, kun tyttäreni on päästetty TikTokiin ilman minun lupaani?", West kirjoitti nyt jo poistetussa julkaisussaan.

Räppärin ex-vaimo, Kim Kardashian avautui Westin käytöksestä Instagramissaan: "Kanyen jatkuvat hyökkäykset minua vastaan haastatteluissa ja sosiaalisessa mediassa ovat vahingollisempia kuin yksikään Northin TikTok".

"Olen lastemme pääasiallinen huoltaja, teen parhaani pitääkseni tyttäremme turvassa", tosi-tv-tähti jatkaa Instagramissa. Hän myös lisää olevansa sitä mieltä, että TikTok on hyvä alusta heidän tyttärelleen, se on tervehenkinen ja luova alusta.

West suivaantui Kardashianille tämän päivityksistä.

"Mitä tarkoitat sanomalla olevasi pääasiallinen huoltaja? Koko Amerikka näki, kun yritit kaapata tyttäremme minulta hänen syntymäpäivänään pimittämällä osoitetta. Sinä laitoit turvamiehet vahtimaan minua kotonani, kun leikin poikani kanssa. Tämän jälkeen syytit minua varastamisesta. Minun täytyi tehdä huumetesti Chicagon juhlien jälkeen, koska väitit minun käyttävän huumeita", West tykitti takaisin.

Eikä tässä vielä kaikki.

Edelliset viestit vaihdettiin viime perjantaina, mutta lauantaina kahakka jatkui. West purkautui siitä, ettei saisi viedä lapsiaan urheilutapahtumaan.

Sunnuntaina räppäri kirjoitti päivityksessään, että Kardashian olisi väittänyt Westin palkanneen palkkamurhaajan tämän perään.

Nyttemmin tulikivenkatkuiset päivitykset ovat poistuneet Instagramista. Aivan kuten kuvat entisestä vaimosta ja lapsistakin.

Lue myös: Kanye West uhkailee uudessa kappaleessaan Kim Kardashianin poikaystävää

Lue myös: Julia Fox ja Kanye West joutuivat erohuhujen keskelle - Fox kommentoi

Lue myös: Kanye Westiä epäillään pahoinpitelystä - väitetään lyöneen fania

Lähde: Hollywood Life

Juttua muokattu: 10.2.2022 klo 10.51 West ei väittänyt Kardashianin väittäneen tämän lyöneen häntä. Sen sijaan West väitti Kardashianin väittäneen, että West olisi palkannut palkkamurhaajan Kardashianin perään.

Kilpailut

Uusimmat