Kuva: AOP

Khloé Kardashianilla uusi mielitietty - tapailee pääomasijoittajaa

22.06.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden kerrotaan tavanneen nykyisen tapailukumppaninsa siskonsa Kim Kardashianin kautta.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 37, kerrotaan tapailevan pääomasijoittajaa, joka on esitelty tosi-tv-tähdelle siskonsa Kim Kardashianin, 41, kautta. People-lehden mukaan kaksikko esiteltiin toisilleen muutama viikko sitten illallisjuhlissa. Suhteen kerrotaan olevan hyvin varhaisessa vaiheessa.

Vain muutama päivä sitten Khloé kiisti jyrkästi seurusteluhuhut. Tuolloin tosi-tv-tähden huhuttiin tapailevan koripalloilijaa.

"Ehdottomasti EI totta. Rakastan sinua! Kiitos ihanista toivotuksista, mutten tapaile ketään. Keskityn tyttäreeni ja itseeni jonkin aikaa", tosi-tv-tähti kommentoi tuolloin sosiaalisessa mediassa kiertänyttä huhua.

Khloé oli aiemmin yhdessä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa ja pariskunnalla on yhteinen lapsi, True, 4. Heidän suhteensa päättyi vuonna 2019.

Kaksikon suhde oli myrskyisä erityisesti Thompsonin syrjähyppyjen vuoksi. Thompson sai myös suhteen ulkopuolisen lapsen Maralee Nichols -nimisen naisen kanssa. Tieto lapsesta tuli Khloélle järkytyksenä ja hänen kerrotaan pyörtyneen saatuaan kuulla uutisesta.

Entinen pariskunta on kuitenkin nykyisin väleissä. Heidät nähtiin muutama päivä sitten yhdessä tyttärensä tanssiesityksessä.

Lue myös: Khloé Kardashianin huhuttiin tapailevan koripalloilijaa - kiirehti kiistämään huhut

Lue myös: Khloé Kardashian pyörtyi saadessaan tietää pettäjämiehensä lapsesta

Lue myös: Scott Disick ylistää Kim Kardashianin kumppania - 'Olemme parhaita ystäviä'

Lähde: E! News

Suosittelemme

Uusimmat