Kuva: AOP / EPA

Johnny Deppin suosion nousu näkyy huutokaupoissa - tunnettu elokuvarekvisiitta myytiin tuplahintaan

23.06.2022 09:15 - Riia Frost

Johnny Deppin yhden tunnetuimman elokuvan rekvisiitta myytiin huutokaupassa tuplahintaan.

Näyttelijä Johnny Deppin, 58, oikeusvoitto oikeudenkäynnissä ex-vaimo Amber Heardia, 36, vastaan on nostanut tähden suosiota entisestään ja se näkyy muun muassa elokuvarekvisiittojen huutokauppamyynneissä. TMZ-julkaisun mukaan Deppin aito käsirekvisiitta Saksikäsi Edward -elokuvasta myytiin Propstore-huutokaupassa yli 77 000 eurolla, eli noin tuplahinnalla siihen verrattuna, mitä huutokauppa-asiantuntijat olivat ajatelleet.

Propstore-huutokauppayritys, joka tunnetaan elokuvien keräilyesineiden ja rekvisiittojen myymisestä, ilmoitti toukokuun alussa myyvänsä 21. kesäkuuta lisää rekvisiittoja, joihin lukeutui muun muassa Deppin saksikäsihanska. Ilmoituksen aikaan Depp kävi vielä oikeustaistelua Heardin kanssa ja siksi saksikäsihanskan hinnaksi arvioitiin noin 28 000-47 000 euroa.

Johnny Deppin aito käsirekvisiitta Saksikäsi Edward -elokuvasta myytiin huutokaupassa yli 77 000 eurolla. (kuva: 20th Century Fox / Movieclips Classic Trailers / YouTube)

Kyseisen huutokauppayrityksen lähteiden mukaan Deppin oikeusvoitto auttoi elokuva rekvisiittojen hintojen nousussa. Saksikäsihanska ei nimittäin ole ainoa Deppin elokuvien rekvisiitta, jonka oletetaan myyvän menestyshintaan. Myös Deppin moottoripyörä Cry Baby -elokuvasta on tulossa myyntiin huutokauppaan ja sen lähtöhinta on nykyään yli 237 000 euroa.

Samassa huutokaupassa myytiin myös muita elokuvarekvisiittoja, kuten Thor-hahmon vasara, joka myytiin yli 154 000 eurolla, ja Cast Away -elokuvasta tuttu Wilson-pallo, joka myytiin yli 178 000 eurolla.

Deppin ja Heardin oikeustaistelu päättyi 1. kesäkuuta, kun valamiehistö totesi Heardin syyllistyneen Deppin kunnialoukkaukseen. Heard määrättiin maksamaan ex-aviomiehelleen noin 14,1 miljoonaa euroa. Myös Depp määrättiin maksamaan Heardille liki kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia. Vaikka molemmat saivat vahingonkorvaustuomiot, niin silti Depp nähtiin niin medioissa kuin somessa voittaneen oikeuskiistan selkeästi. 

Saksikäsi Edward -elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Lähde kertoo, ettei keikkaileva Johnny Depp enää puhu oikeustaistelusta: "Hän on jatkanut eteenpäin"

Lue myös: Arvostelu: Jeff Beck oli Helsingissä pääesiintyjä, mutta Johnny Depp oli show'n tähti

Lähteet: TMZ

Kilpailut

Uusimmat