Kuva: AOP

Tiesitkö? Yksi Stranger Thingsin hahmoista sai innoitusta Game Of Thronesista tutusta hahmosta

23.06.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sarjan luojat ovat suuria Game Of Thrones -faneja.

Oletko ollut näkevinäsi Stranger Thingsissä jotain tuttua? Voi olla mahdollista, sillä sarjan maskeeraussuunnittelija Barrie Gowerin mukaan Stranger Things on saanut inspiraatiota toisesta hittisarjasta, Game Of Thronesista.

Kyseessä on Stranger Things -pahis Vecna, jonka ulkonäköön on otettu vaikutteita Game Of Thronesin Night King -hahmosta. Sekä Stranger Thingsissä että Game Of Thronesissa maskeeraussuunnittelijana toiminut Gower kertoo, että sarjan luoneet veljekset Matt ja Ross Duffer ovat suuria Game Of Thronesin faneja.

- He olivat meidän Game Of Thronesissa tekemämme työn sekä Night King -hahmon faneja. Neljättä kautta varten he etsivät ikonista pahista ja luulen, että he olivat käytännössä oman Night Kinginsä perässä, Gower muistelee haastattelussaan.

Dufferit halusivat Vecnan hahmoon kuitenkin myös selkeitä eroavaisuuksia.

- Luulen, että he tavoittelivat uhkaavaa hahmoa, jolla olisi samanlainen olemus kuin Night Kingillä. Luonnollisesti Vecnalla on paljon dialogia, jota taas Night Kingillä ei ole, Gower kertaa hahmojen yhtäläisyyksiä ja eroja.

Stranger Thingsin neljäs kausi rikkoi Netflixissä jo katsojaennätyksiä, mutta kauden päättävät jaksot ovat vielä julkaisematta. Kauden toinen puolisko ilmestyy Netflixiin 1. heinäkuuta.

Lue myös: Stranger Thingsin uuden kauden viimeiset jaksot julkaistaan pian - tiiseri ennustaa pahaa

Lue myös: Stranger Thingsin uutta kautta pidetään niin häiritsevänä, että se saa sisältövaroituksen

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat