Kuva: AOP

Stranger Thingsin uutta kautta pidetään niin häiritsevänä, että se saa sisältövaroituksen

30.05.2022 17:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Taustalla on Texasin tragedia.

Stranger Thingsin uudella kaudella katsoja kohtaa ensimmäisenä sisältövaroituksen, joka varoittaa erityisesti lapsiin kohdistuvasta väkivallasta.

Sisältövaroituksen taustalla on maailmaa järkyttänyt, viimeviikkoinen Texasin kouluampuminen. Vallitsevassa tilanteessa työryhmä kokikin, että lasten ruumiiden näkeminen voi olla joillekin katsojille liikaa. Sisältövaroitus tullaan näyttämään vain Yhdysvaltojen Netflixissä.

"Kuvasimme tämän Stranger Thingsin kauden vuosi sitten. Äskettäisestä traagisesta kouluampumisesta Texasissa johtuen katsojat saattavat kokea ensimmäisen jakson avauskohtauksen ahdistavana. Olemme syvästi surullisia sanoinkuvaamattomasta väkivallasta ja sydämemme ovat kaikkien rakastaan surevien perheiden kanssa", sisältövaroituksessa ilmoitetaan.

Myös suoratoistopalvelu Netflix on lisännyt sisältövaroituksen sarjan kuvaukseen. Netflix varoittaa "graafisesta lapsiin kohdistuvasta väkivallasta" ja "häiritsevistä kuvista".

Kausi julkaistaan kahdessa osassa. Ensimmäiset jaksot ilmestyivät Netflixiin viime viikolla ja viimeiset puolestaan 1. heinäkuuta.

Lue myös: Texasin koulusurma järkyttää, muun muassa Madonna vaatii kiristystä aselakiin: "Miten on mahdollista"

Lue myös: Stranger Things -sarjan tähdet varoittavat tulevasta tuotantokaudesta

Lue myös: Stranger Thingsin loppuratkaisu on jo päätetty: "Sen täytyy olla se"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat