Kuva: AOP / Timo Korhonen

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen ärähtää vartalonsa kommentoijille - "Oikeesti, nyt järki käteen"

27.06.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä kertoo saaneensa paljon raskausuteluita tuoreesta kuvastaan.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen, 26, on julkaissut vahvan kannanoton Instagramissa. Nainen julkaisi palvelussa peilin kautta otetun selfien ja myöhemmin päivitti kuvatekstiään saamiensa kommenttien perusteella. Voutilaisen mukaan monet utelivat kuvan perusteella, onko hän raskaana.

”Joskus kannattaa miettiä ennen kuin sanoo. Sitten vielä tosiaan ihmettelette, miksi jengi muokkaa niiden vartaloita kuviin”, Voutilainen kirjoittaa.

Hän nostaa esiin, miksi raskausutelut eivät ole soveliaita.

”Älkää koskaan kysykö mitään noin henkilökohtaista ja loukkaavaa keneltäkään. Et voi tietää toisen taustoja (esimerkiksi keskenmeno, abortti, lapsettomuus jne)”, Voutilainen kirjoittaa.

Hän kertoo, että raskausuteluiden keskellä on vaikea olla sinut oman kropan muutosten kanssa. Hän vetoaa kommentoijiin tiukasti.

”Oikeesti, nyt järki käteen ja pää pois sieltä omasta perseestä. Oon ihan täynnä tätä arvostelua”, Voutilainen kirjoittaa.

Koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Kirjoitusta ovat kommentoineet kannustavasti muun muassa myös Salkkareista tutut Susanna Laine, Irina Isberg ja Monika Lindeman.

Lue myös: Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen kertoo rankasta vuodestaan: "Ensin itkin päivittäin"

Lue myös: MTV: Salkkareista julkaistiin pilalle menneitä kohtauksia - "Ollut vähän kaikenlaista jyystöö"

Kilpailut

Uusimmat