Kuva: AOP

Khloé Kardashian pilkkasi siskonsa intiimialueita - siskosten alapääirvailu on molemminpuolista

29.06.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-perheen sisarukset ovat naureskelleet toistensa intiimialueille aiemminkin. Erityisesti Khloén alapää on aiheuttanut huvitusta.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian, 38, on avannut sanaisen arkkunsa sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa teräväkielinen nainen kommentoi isosiskonsa, tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, intiimialueita.

Naiskaksikon äiti Kris Jenner, 66, jakoi Instagram-tilillään kuvasarjan Kimin uudesta yöasumallistosta. Yhdessä kuvassa Kim poseeraa asussa pidellen perhoskoristetta intiimialueensa edessä.

"Miksi hänen [mirrinsä] edessä on perhosia", Khloé sanailee julkaisun kommenteissa kissaemojin kera.

Kommentti on saanut tuhansia tykkäyksiä ja se on herättänyt hilpeyttä useissa kommentoijissa. Tämä näkyy muun muassa lukuisina itkunauravina emojeina, joilla kommenttiin on vastattu.

"Khloé Kardashian astuu esiin oikeiden kysymysten kanssa", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Meidän pitäisi olla ystäviä", toinen kommentoija kirjoittaa vastaukseksi tosi-tv-tähden kommenttiin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Khloén kysymys perhosista kuvassa tuli vain muutama päivä sen jälkeen, kun Kim kertoi Instagram-tarinassaan leventävänsä Skims-alusasujensa haaraosaa vain siskoaan ajatellen.

"Khloé Kardashian, on onnen päiväsi! Olen Skimsin suunnittelutapaamisessa ja aiomme leventää muotoilevan alusasun haaraosaa vain sinua varten", Kim kirjoitti julkaisussaan.

Khloé kritisoi aiemmin siskonsa suunnittelemia alusasuja siitä, että niiden haaraosat ovat liian pieniä. The Kardashians -sarjan avausjaksossa Khloé puhui asiasta siskojensa kanssa illallisella.

- Tiedättehän, kun pilkkaatte minua aina siitä, että minulla on isompi vagina kuin useimmilla, hän perusteli jaksossa kritiikkiään.

Khloén mukaan kangasta olisikin oltava alusasuissa enemmän niille ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän suojaa vaginalleen.

Lue myös: Khloé Kardashianin hääjuhlakuva päätyi meemiksi - "Rakkauselämäni tiivistettynä"

Lue myös: Khloé Kardashianin treenivideo herätti epäilyksiä peppuimplanteista - vastaa epäilyksiin

Lue myös: Scott Disick flirttaili Khloé Kardashianille - Kourtney Kardashian hämmentyi tilanteesta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat