Kuva: AOP

Jason Momoa poseeraa yhdessä lastensa kanssa - ottaa kantaa valtamerten tilaan

29.06.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo sitoutuneensa YK:n valtamerten suojelua tukevaan työhön.

Näyttelijä Jason Momoa, 42, poseeraa yhdessä kahden lapsensa, Lolan, 14, sekä Nakoa-Wolfin, 13, kanssa ensimmäisen kerran kuukausiin.

Vaaleanpunaiseen bleiseriin pukeutunut näyttelijä osallistui lastensa kanssa YK:n järjestämään konferenssiin, jossa aiheena oli valtamerten tila ja niiden lajiston suojelu. Kuvassa jälkikasvu esitteleekin konferenssista saatuja dokumentteja.

"Mitä suurimmalla kunnioituksella, ihailulla ja nöyryydellä liityn osaksi YK:n perhettä ja sitoudun mitä tärkeimpään työhön: hoitaa, suojella ja varjella merta sekä kaikkia eläviä olentoja kauniilla, sinisellä planeetallamme.

Meidän täytyy oikaista tekemämme vääryydet, joita olemme tehneet omia lapsiamme ja lapsenlapsiamme kohtaan, kääntää suunta vastuuttomasta isännöinnistä tulevaan, jossa ihmiskunta voi jälleen elää sopusoinnussa luonnon kanssa", Momoa kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisussa on kuvia myös itse konferenssista, jossa Momoa esiintyi puhumassa ja lapset olivat seuraamassa isänsä esitystä. Tämä oli ensimmäinen kerta Momoan ja lasten äidin, näyttelijä Lisa Bonetin, 54, eron jälkeen, kun lapset esiintyvät julkisuudessa isänsä kanssa.

Pariskunta ilmoitti julkisesti avioerostaan tammikuussa. Momoa ja Bonet ehtivät olla yhdessä 16 vuoden ajan.

Lue myös: Jason Momoa eroaa vaimostaan 16 vuoden suhteen jälkeen: "Vapautamme toisemme"

Lue myös: Jason Momoa poseeraa vaimonsa Lisa Bonetin ex-miehen kanssa - "Rakastan sinua veli"

Lue myös: Jason Momoan ja Eiza Gonzálezin suhde on ohi - "He olivat hyvin erilaisia"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat