Kuva: Youtube

American Horror Storiesin uuden tuotantokauden traileri julki - luvassa hyytäviä hetkiä

03.07.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kiitellystä trailerista huolimatta osa suhtautuu tulevaan tuotantokauteen epäluuloisesti.

Kauhusarja American Horror Stories saa pian jatkoa. Disney+-palvelusta löytyvän sarjan toisen tuotantokauden traileri on julkaistu.

The Chordettes -yhtyeen Mr. Sandman -kappaleen soidessa, kammottavassa nukkekodissa alkaa tapahtua. Valtava ihmisnukke piikittää valtavalla neulalla toista nukkea, joka muistuttaa Liisa Ihmemaassa -teoksessa esiintyvää Punaista kuningatarta. Tämän seurauksena punatukkainen nukke ryhtyy kuristamaan piikittäjäänsä.

Tämän jälkeen trailerissa vieraillaan nukkekodin muissa huoneissa, joissa jokaisessa on jotain kauhistuttavaa käynnissä.

Uutta tuotantokautta odotetaan vaihtelevissa tunnelmissa: osa innokkaana, osa epäröiden. Vakuuttavasta trailerista huolimatta useat kommentoijat ovat Youtubessa epäluuloisia tulevan tuotantokauden suhteen.

"Tämä traileri näyttää uskomattomalta. Mutta ensimmäinen tuotantokausi oli järjestään kammottavan huono, joten minulla on tätä kohtaan hyvin pienet odotukset", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Kun traileri on parempi kuin itse ohjelma", toinen toteaa.

Ryan Murphyn ja Brad Falchukin luoma sarja on antologiasarja, jonka jokaisessa jaksossa nähdään oma tarinansa.

American Horror Storiesin uusi tuotantokausi julkaistaan Disney+-palvelussa, mutta vielä ei ole tietoa, milloin sarja on nähtävissä Suomessa.

Katso traileri alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Kauhua kesään - suosikkisarjan hyytävä spinoff saa odotettua jatkoa

Lue myös: Hyviä uutisia American Horror Storyn faneille - tekijältä tulossa jopa kaksi uutta sarjaa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat