Kuva: AOP

Dolly Partonin keikkabussissa on nyt mahdollista yöpyä - huikealla hinnalla

03.07.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaksi yötä countrylegendan keikkabussissa kustantaa lähes 10 000 euroa.

Countrytähti Dolly Parton, 76, tarjoaa faneilleen mahdollisuuden päästä kurkistamaan, millaista laulajan elämä on ollut tien päällä.

Laulaja on muuttanut pitkään käytössä olleen keikkabussinsa yöpymispaikaksi, joka on koristeltu jalokivisävyisillä kankailla, kimaltavilla kitaroilla ja käsin maalatuilla muraaleilla.

Lähes 14 metriä pitkässä keikkabussissa mahtuu yöpymään kaksi henkilöä kerrallaan. Linja-auto on pysäköity tällä hetkellä Dollywoodiin, joka on Tennesseen osavaltiossa sijaitseva huvipuisto.

Keikkabussista löytyy täysikokoinen jääkaappi, kylpyamme, vaatekaappi sekä oma komero peruukeille. Kulkuneuvo onkin ollut Partonille 15 vuoden ajan henkilökohtainen tila, jossa hän on myös kirjoittanut Backwoods Barbie sekä 9 to 5 the Musical -albuminsa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

- Päätin laittaa sen vuokralle, sillä en enää keikkaile niin paljoa ja bussi vain nökötti tyhjänpanttina. Ajattelin, että tämä voisi olla sille hyvää käyttöä, Parton on kertonut hiljattain.

Tilaisuudella majoittua Partonin vällyissä on kuitenkin hintansa. Kahden yön mittaisesta majoittumisesta saa pulittaa lähes 10 000 euroa, joka lahjoitetaan The Dollywood Foundation -järjestölle. Järjestö lahjoittaa kirjoja lapsille ympäri maailman.

Lue myös: Dolly Parton haaveilee elämäkertaelokuvasta: "Olemme puheissa siitä"

Lue myös: Dolly Parton kieltäytyi Rock & Roll Hall of Fame -ehdokkuudesta - "En koe ansainneeni tuota kunniaa"

Lue myös: Dolly Partonin miestä ei juuri koskaan nähdä julkisuudessa - katso harvinainen yhteiskuva

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat