Kuva: AOP

Natalie Portman sanoo kokeneensa itsensä ulkopuoliseksi Thor: Love and Thunder -elokuvan kuvauksissa

06.07.2022 19:15 - Riia Frost

Natalie Portman myöntää, että ulkopuolisuuden tunne sai hänet kokemaan tarvetta osoittaa kuuluvansa joukkoon.

Disneyn omistaman Marvelin uusi elokuva Thor: Love and Thunder sai ensi-iltansa tänään 6- heinäkuuta. Yksi elokuvan näyttelijöistä Natalie Portman, 41, kuitenkin myöntää Vogue Australia -julkaisun haastattelussa, että hän koki itsensä hieman ulkopuoliseksi elokuvan kuvauksissa.

Ukopuolisuuden tunteeseen vaikutti Portmanin mukaan se, että hän koki tarvetta osoittaa kuuluvansa joukkoon. Olivathan hänen kollegansa Chris Hemsworth ja Tessa Thompson sekä ohjaaja Taika Waititi työskennelleet menestyneessä Thor: Ragnarok -elokuvassa. Tämä toi näyttelijälle tarpeen todistaa itsensä työryhmälle.

- He ovat maailman mukavimpia ihmisiä ja tiedän Chrisin ja Tessan aikaisemmista yhteistöistämme. Olen myös toki tehnyt Thor-elokuvia aikaisemmin, Portman avaa.

- Kuvauksissa oli siis paljon tuttua ja mukavuutta, mutta tuntui kuin olisin ollut samaan aikaan veteraani ja aloittelija. Olin siellä, kun elokuvasarja sai alkunsa, mutta samaan aikaan olin kuitenkin porukassa ulkopuolinen, Portman lisää.

Portman on ollut mukana kahdessa ensimmäisessä Thor-elokuvassa Jane Fosterin roolissa. Portman myös kertoo, miten hän ja Thompson kehittivät kuvauksissa välilleen rakkauden ja yhteistyökumppanuuden, joiden näyttelijä uskoo heijastuneen heidän yhteisissä kohtauksissa.

- Oli niin hienoa pystyä katsomaan naispuolista ystävääni ja sanoa: ”Mitä täällä tapahtuu. Minä tunnen näin, tunnetko sinäkin niin?” Eli se, että sinulla on työpaikallasi joku, jonka kanssa voit nauraa ja puhua asioista, Portman sanoi.

Portman on aikaisemmin kertonut Variety-julkaisussa, miten häntä pyydettiin ensimmäistä kertaa kasvattamaan enemmän lihaksia rooliaan varten. Portman jopa vertaa Thor: Love and Thunder -kuvauksiin valmistautumista hänen aiempaan elokuvarooliin, jota varten hän oli ollut dieetillä ja laihduttanut monta kiloa.

- Black Swan -elokuvassa minua pyydettiin olemaan mahdollisimman pienikokoinen. Mutta tässä taas minua pyydettiin olemaan niin suurikokoinen kuin mahdollista. Se on uskomaton haaste, Portman kiteytti.

- Kasvoin ehdottomasti suurikokoisemmaksi kuin olen koskaan ollut, Portman lisäsi.

(kuva: AOP)

Lue myös: Natalie Portman salakuvattiin Thor-elokuvan kulisseissa - paljastiko osan juonesta?

Lue myös: Chris Hemsworth kommentoi jo etukäteen kohauttanutta alastonkohtaustaan: "Se on ollut unelmani"

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat