Kuva: AOP

Abban Björn Ulvaeus löysi uuden rakkauden alle puoli vuotta eron jälkeen - ex-vaimo kertoo nyt mietteensä

14.07.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Björn Ulvaeus, 77, seurustelee nyt 49-vuotiaan Christina Sasin kanssa.

Abba-muusikko Björn Ulvaeus, 77, on löytänyt uuden rakkauden. Mies asteli kameroiden eteen punaisella matolla uuden naisystävänsä Christina Sasin, 49, kanssa Pippi på Cirkus -musikaalin ensi-illassa. Ulvaeus erosi 41 vuoden avioliitosta Lena Ulvaeuksen, 72, kanssa viime helmikuussa. Pari kertoi tuolloin eroavansa ystävällisissä merkeissä.

Björn Ulvaeus on kommentoinut uutta suhdettaan Aftonbladetille tiedottajansa kautta.

- Olemme iloisia ja onnellisia, ja mielestämme elämä on upeaa. Tuntuu ihanalta saada näyttää rakkauden onnea tällaisena iltana, Ulvaeus kommentoi.

Björn Ulvaeus ja Christina Sas saapuivat punaiselle matolle käsi kädessä. (kuva: AOP)

Tanskalainen Christina Sas työskentelee tuotepäällikkönä Universal Music -levy-yhtiössä. Ulvaeus on kertonut Hänt-julkaisulle, että pari on tapaillut toisiaan ”vähän aikaa”.

Lena Ulvaeus on nyt kertonut mietteensä ex-miehensä uudesta suhteesta Expressenille. Nainen kertoo, että tiesi jo etukäteen parin aikovan julkistaa suhteensa.

- Emme ole millään tavoin erimielisyyksissä, ja toivon hänelle kaikkea hyvää, Lena kommentoi.

Lena ja Björn Ulvaeus ilmoittivat erostaan helmikuussa. (kuva: AOP)

Ennen kuin Björn ja Lena Ulvaeus tapasivat, Abba-muusikko oli naimisissa yhtyekollegansa Agnetha Fältskogin, 72, kanssa. Pari erosi vuonna 1979 kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen.

Abba teki viime vuonna paluun ensimmäisellä albumillaan 40 vuoteen. Nyt meneillään on Abba Voyage -konserttien sarja Lontoossa varta vasten rakennetulla Abba Arenalla. Erikoiskonserteissa Abban jäsenistä mallinnetut hahmot esittävät yhtyeen hittejä.

Lue myös: Abban Björn Ulvaeus eroaa vaimostaan - liitto kesti 41 vuotta

Lue myös: Abba esiintyi yhdessä ensi kertaa 36 vuoteen - kaikki neljä poseeraavat nyt yhteiskuvassa

Lähteet: Aftonbladet, Expressen

Kilpailut

Uusimmat