Kuva: AOP

Abban Björn Ulvaeus eroaa vaimostaan - liitto kesti 41 vuotta

23.02.2022 16:15 - Iiro Myllymäki

Björn ja Lena Ulvaeus eroavat ystävällisissä merkeissä.

Abba-muusikko Björn Ulvaeus, 76, eroaa vaimostaan Lena Ulvaeuksesta, 73. Asiasta uutisoi muun muassa Aftonbladet. Parin avioliitto kesti 41 vuotta.

Pari kertoo yhteisessä lausunnossa, että ero tapahtuu ystävällisissä merkeissä.

- Olemme päättäneet yhdessä erota monien hienojen ja tapahtumarikkaiden vuosien jälkeen. Jäämme läheisiksi ja hyviksi ystäviksi. Aiomme jatkossakin juhlia lastenlastemme syntymäpäiviä ja muita perhejuhlia yhdessä, pariskunta kertoo.

Parilla on kaksi yhteistä tytärtä, 40-vuotias Emma ja 35-vuotias Anna.

Björn ja Lena Ulvaeus kohtasivat toisensa uudenvuodenjuhlissa vuonna 1978. Tuolloin Björn oli eronnut Abba-kollegastaan ja ensimmäisestä vaimostaan Agnetha Fältskogista vain muutamaa päivää aikaisemmin. Björn Ulvaeus on kertonut, että parilla kyse oli suoranaisesta salamarakastumisesta. Pari meni naimisiin vuonna 1981.

Björn ja Lena Ulvaeus ovat asuneet huvilassa Vågaskärin saarella Tukholmassa vuodesta 1990 alkaen.

Abba teki viime vuonna odotetun paluun 40 vuoden tauon jälkeen. Yhtye julkaisi Voyage-nimisen albumin, jonka myötä yhtyeeltä alkaa myös erityiskonserttien sarja. Yhtyeen jäsenistä mallinnetut avatar-hahmot esittävät suurimpia hittejään Lontooseen tätä varten rakennetulla ABBA Arenalla. Konsertit alkavat toukokuussa.

Lue myös: Abba sai uransa ensimmäisen Grammy-ehdokkuuden - "Fantastisia uutisia!"

Lue myös: Abban naiset ovat lähes näkymättömissä comebackin promotehtävissä - syy paljastui

Lähde: Aftonbladet

Kilpailut

Uusimmat