Kuva: AOP

Ryan Gosling ei malttanut odottaa näyttelemistä Barbie-elokuvassa: "Täytyy tehdä tämä muiden Kenien vuoksi"

14.07.2022 16:15 - Riia Frost

Ryan Gosling vitsailee uskovansa, että monet Ken-hahmon kaltaiset ihmiset tulevat kokemaan itsensä nähdyksi, kun he katsovat Barbie-elokuvan.

Tuleva Barbie-elokuva on saanut paljon huomiota, vaikka siitä ei ole vielä edes julkaistu ensimmäistä traileria tai paljastettu sen juonta. Suosittuun nukkeen perustuvassa elokuvassa tullaan näkemään Barbie-hahmona Margot Robbie, 31, ja Kenin roolissa Ryan Gosling, 41. Gosling kertookin Variety-haastattelussa, ettei hän malttanut odottaa pääsevänsä näyttelemään ikonista Ken-hahmoa.

- Viimeinkin se tapahtuu. Kaikki elämässäni on johtanut tähän pisteeseen, Gosling toteaa.

Kun Goslingista julkaistiin ensimmäinen kuva Keninä, se herätti ristiriitaista keskustelua somessa. Moni esimerkiksi kummasteli sitä, miksi elokuvayhtiö valitsi 41-vuotiaan miehen esittämään Keniä, kun osan mielestä parikymmpinen näyttelijä olisi ollut parempi kyseiseen rooliin.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Gosling kuitenkin vitsailee, että hän itse tunsi olonsa kotoisaksi, kun hän näki itsensä ensimmäistä kertaa Ken-rooliasussa.

- Oli kuin olisin nähnyt itseni. Tunsin oloni nähdyksi. Luulenkin, että monet Kenit tulevat kokemaan saman tunteen nähdessään tämän elokuvan, Gosling vitsailee.

- Täytyy tehdä tämä Kenien vuoksi. Kukaan ei leiki Kenien kanssa, Gosling lisää hieman naurahtaen.

Gosling ei sen enempää avaa vitsissään käyttämäänsä Kenit-ihmisryhmätermiä tai sen tarkoitusta. Barbien poikaystävän tiedetään kuitenkin olevan luonteeltaan itsevarma, intuitiivinen, myötätuntoinen ja unelmoija. Ulkonäöllisesti Ken-nuken kuvaillaan olevan erittäin komea ja hahmon tyypilliset tunnusmerkit ovat vaalea lyhyt tukka, vatsalihakset ja joissakin tapauksissa jopa vahva rusketus.

Vaikka toistaiseksi Barbie-elokuvan juoni on pysynyt tiukasti salattuna, niin Gosling uskaltaa silti paljastaa sen verran, ettei siinä nähdä Keniä hulppeassa elinympäristössä.

- Luulen, että Kenin elämä on paljon raskaampaa kuin elämä The Gray Man -elokuvassa, Gosling sanoo viitaten tulevaan toimintaelokuvaansa.

- Kenillä ei ole rahaa, työtä, autoa tai asuntoa. Hän käy läpi todella vaikeita asioita, Gosling paljastaa.

Elokuvan juonesta on jo huhuttu, että siinä Barbie ja Ken eksyisivät todelliseen maailmaan, jossa Ken kävisi läpi henkistä romahdusta, kun hän joutuu elämään ilman hänen omaisuuttaan. Gosling ei vahvista tai kiellä kyseistä huhua, vaan pysyy tarkoituksellisesti mysteerisenä.

- Se ei ole, mitä luulette sen olevan, ellei se ole sitä, Gosling toteaa.

Warner Bros. Pictures -elokuvayhtiö on vahvistanut, että Barbie-elokuva saa ensi-iltansa 21. heinäkuuta 2023.

(kuva: AOP)

Lue myös: Ryan Gosling ja Margot Robbie bongattiin uuden Barbie-elokuvan kulisseissa - rullaluistelivat neonväreissä

Lue myös: Ryan Gosling kertoo perhe-elämästään - korona tuo haasteita arkeen

Lähteet: Variety, Variety

Kilpailut

Uusimmat