Kuva: AOP

Gossip Girl -tähti muistelee hittisarjan loppumista - "Kuin matto vedettäisiin jalkojen alta"

14.07.2022 23:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Suosikkisarjan päättymisestä tulee kohta täyteen 10 vuotta.

Näyttelijä Chace Crawford, 36, muistelee hittisarja Gossip Girlin loppumista Podcrushed-podcastissa. Yksi podcastin vetäjistä on Penn Badgley, 35, joka näytteli myös aikanaan suositussa tv-sarjassa. Crawford nähtiin sarjassa Nate Archibaldin roolissa, ja Badgley taas näytteli Dan Humphreyta. Hittisarja tuli päätökseensä joulukuussa 2012, joten sarjan päättymisestä tulee pian täyteen 10 vuotta.  

Crawford muistelee, ettei elämä tuohon aikaan ollut normaalia tai tavallista, ja kaikki yrittivät tuolloin löytää paikkaansa maailmassa. 

- Se ei ollut normaali tapa tavata ihmisiä ja luoda ihmissuhteita, tavata tyttöjä tai tehdä yhtään mitään. Se oli intensiivistä, näyttelijä kuvailee mennyttä aikaa. 

Crawford on myös löytänyt hyvän tavan kuvailla hittisarjan päättymistä ja sen aiheuttamia hankalia tunteita. 

- Kuvailisin sitä niin kuin, että urheilija tai pelinrakentaja tai muu loukkaantuisi ja joutuisi lopettamaan uransa välittömästi. Tällöin identiteettisi ikään kuin otetaan ulos sinusta ja matto vedetään jalkojesi alta, näyttelijä selittää. 

Näyttelijä kertoo, että hänelle muodostui kuvausten aikana merkityksellisiä ihmissuhteita työkavereidensa kanssa, kuten esimerkiksi maskeeraustiimin ja kuljettajien kanssa. 

- Se oli erityistä aikaa. Ja kun se oli ohi ja se kaikki vedettiin minulta pois, tuntui minusta todella karvaalta muuttaa takaisin Los Angelesiin. En käsitellyt sitä hirveän hyvin hetkeen aikaan, näyttelijä muistelee sarjan loppumista. 

Lue myös: Uusi Gossip Girl -traileri sai somen innostumaan: "Tämä sai minut itkemään ilosta"

Lue myös: Katsojat väittelevät tulevasta Netflix-sarjasta - "Ei todellakaan mikään Gossip Girl"

Lue myös: Gossip Girl -salaisuus paljastui jo ensimmäisessä jaksossa - jäikö sinultakin huomaamatta?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat