Kuva: AOP

Striimaaja paljasti avoimesti OnlyFans-tulonsa - kymmeniä miljoonia vuodessa

14.07.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Suosittu striimaaja ja OnlyFans-tähti Amouranth kertoo Twitterissä avoimesti tuloistaan.

Striimaajana ja OnlyFans-tähtenä tunnettu Amouranth, eli Kaitlyn Michelle Siragusa, 28, on paljastanut Twitterissä, kuinka paljon hän tienaa kuukaudessa OnlyFans-tilillään.

Avoimesti raha-asioistaan puhuva tähti on kertonut tuloistaan aiemminkin sosiaalisessa mediassa.

Siragusan hiljattain jakamasta kuvasta käy ilmi, että hänen kuukausittaiset tulonsa ovat noin 1,5 miljoonaa dollaria, eli yli miljoona euroa. Kaiken kaikkiaan hän on tienannut maksulliseen sisältöön suunnatulla sivustolla noin 30 miljoonaa euroa.

Siragusan päivitys on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa. Osa kommentoijista ylistää striimaajan ahkeruutta, kun taas osan mielestä tämä on päässyt nauttimaan helpoista

"Kyse ei rahasta. Kyse on viestin lähettämisestä", striimaajana tunnettu nainen kirjoittaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suoratoistopalvelu Twitchissä maineeseen nousseella Siragusalla on alunperin videoiden striimaamiseen tarkoitetulla sivustolla yli viisi miljoonaa tilaajaa ja tähden Instagram-tiliä seuraa yli 300 000 käyttäjää.

Siragusa aloitti striimaamisen Twitchissä vuonna 2016 ja onkin toiminut aktiivisesti sivustolla siitä alkaen. Hänen sisältönsä koostuu erilaisista pelivideoista, ASMR-lähetyksistä, keskusteluun tarkoitetuista lähetyksistä sekä niin sanotuista "hottub"-lähetyksistä, jotka tähti tekee puhallettavassa uima-altaassa. Striimaaja on nähty lähetyksissä myös hevos- sekä lintunaamioihin pukeutuneena.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Siragusa on puhunut julkisuudessa avoimesti tekemistään sijoituksista. Dexerto-sivuton mukaan striimaaja kertonut muun muassa sijoittaneensa useisiin huoltoasemaketjuihin sekä pallomeripalloja valmistavaan yritykseen.

Lue myös: OnlyFans teki entisestä pop-tähdestä miljonäärin - "Taistelin tieni ulos konkurssista"

Lue myös: Charlie Sheenin tytär ei ole ainoa OnlyFans-julkkis - myös he löytyvät palvelusta

Lähteet: Dexerto, Metro

Kilpailut

Uusimmat