Kuva: AOP / Shutterstock

Ivana Trump on kuollut - läheiset muistavat edesmennyttä vaimoa ja äitiä

15.07.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Ivana Trump oli kuollessaan 73-vuotias.

Yhdysvaltain entisen presidentin, Donald Trumpin, ensimmäinen vaimo, Ivana Trump, on kuollut 73 vuoden iässä. Nuoruutensa mallina työskennellyt Ivana menehtyi kotonaan New Yorkin kaupungissa.

Viranomaisten mukaan tapauksessa ei epäillä rikosta, mutta lopullinen kuolinsyy selviää ruumiinavauksessa.

Entinen presidentti muisti entistä vaimoaan sosiaalisessa mediassa julkaisemassa kirjoituksessaan.

"Olen hyvin surullinen joutuessani ilmoittamaan kaikille Ivanaa rakastaneille, joita on monia, että Ivana Trump on nukkunut pois kotonaan New Yorkin kaupungissa. Hän oli upea, kaunis ja ihmeellinen nainen, joka eli upean ja inspiroivan elämän", Donald Trump kirjoittaa julkaisussaan.

"Hänen kolme lastaan olivat hänen ilonsa ja ylpeytensä. Hän oli lapsistaan hyvin ylpeä, aivan kuten me kaikki olimme ylpeitä hänestä. Lepää rauhassa, Ivana", entinen presidentti jatkaa.

Ivana ja Donald avioituivat vuonna 1977. Heidän liittonsa kesti aina vuoteen 1992 saakka, jolloin aviopari erosi. Entisellä avioparilla on liitostaan kolme yhteistä lasta: Donald Jr., 44, Ivanka, 40, sekä Eric, 38. Heillä on lisäksi 10 lastenlasta.

Ivanka muistaa myös edesmennyttä äitiään sosiaalisessa mediassa.

"Särkynein sydämin joudun kertomaan äitini poismenosta. Äiti oli suurenmoinen, hurmaava, intohimoinen sekä ilkurisen hauska. Hän osoitti voimaa, sitkeyttä ja päättäväisyyttä kaikessa tekemisessään. Hän eli täyttä elämää, jättämättä koskaan väliä mahdollisuutta nauraa ja tanssia. Kaipaan häntä ikuisesti ja tulen pitämään hänen muistoaan elossa sydämissämme ikuisesti", Ivanka kertoo sosiaalisessa mediassa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Eric muistaa äitiään sosiaalisen median tilillään. Perheen nuorin poika jakoi useita kuvia äidistään ja sisaruksistaan menneiltä vuosilta.

"Joudumme suureksi suruksemme kertomaan rakkaan äitimme, Ivana Trumpin, poismenosta. Äitimme oli uskomaton nainen - voimakas liike-elämässä, maailmanluokan urheilija, säteilevän kaunis sekä välittävä äiti ja ystävä. Ivana Trump oli selviytyjä. Hän pakeni kommunismia ja ihaili tätä maata. Hän opetti lapsilleen kovuutta ja sitkeyttä, sekä myötätuntoa ja päättäväisyyttä. Häntä tullaan kaipaamaan äitinsä, kolmen lapsensa ja kymmenen lapsenlapsensa voimin", Eric kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: James Caan on kuollut - kymmeniä rooleja tehnyt näyttelijä muistetaan erityisesti Kummisetä-elokuvista

Lue myös: Näyttelijä Philip Baker Hall on kuollut - yli 80 elokuvaroolia ja 200 televisioesiintymistä

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat