Kuva: AOP

Ricky Martinia syytetään insestistä - "Väite ei ole ainoastaan epätosi, se on kuvottava"

18.07.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Puerto Ricossa insestistä saattaa saada jopa 50 vuoden mittaisen vankeusrangaistuksen. Laulajan mukaan väitteet suhteesta siskonpojan kanssa ovat valheellisia.

Laulaja Ricky Martin, 50, kiistää häneen kohdistuneet syytteet insestistä. Laulaja kutsuu syytöksiä epätosiksi ja kuvottaviksi.

Martinin asianajan Entertainment Tonight -julkaisulle toimittamassa lausunnossa todetaan syytöksiä esittäneen henkilön kärsivän vakavista mielenterveysongelmista.

"Ricky Martin ei tietenkään ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan minkäänlaisessa seksuaalisessa tai romanttisessa suhteessa siskonpoikansa kanssa", lausunnossa ilmaistaan.

"Väite ei ole ainoastaan epätosi, se on kuvottava. Toivomme, että tämä henkilö saisi apua, jota hän todella tarvitsee. Ennen kaikkea odotamme, että tämä kammottava tapaus unohdetaan, kunhan tuomari pääsee tarkastelemaan tosiasioita", laulajan juristi jatkaa lausunnossaan.

Useiden puertoricolaisten lähteiden mukaan Martinilla ja hänen siskopuolensa 21-vuotiaalla pojalla on ollut seitsemän kuukauden mittainen suhde. Siskonpoika väittää Martinin myös joutuneen fyysisten ja psyykkisten hyökkäysten kohteeksi lopetettuaan suhteen laulajan kanssa.

Lähteiden mukaan Puerto Ricossa, joka on Martinin kotikaupunki, insestistä saattaa saada jopa 50 vuotta vankeutta.

El Vocero -julkaisun mukaan myös Martinin veli Eric Martin on todennut syytösten olevan seurausta siskonpojan mielenterveysongelmista.

Martinille haettiin aiemmin tässä kuussa lähestymiskieltoa lähisuhdeväkivaltaan vedoten, mutta ei ole selvää, kuka hakemuksen on jättänyt. Martinin edustaja on aiemmin kommentoinut lähestysmiskieltoon liittyvien syytösten olevan valheellisia.

-Martinia vastaan esitetyt syytökset, jotka ovat johtaneet lähestymiskieltoon, ovat täysin valheellisia ja tekaistuja. Olemme varmoja siitä, että kun totuus asiasta tulee julki, Ricky Martinin maine tulee puhdistetuksi, edustaja totesi lausunnossaan aiemmin.

Vain päivä sen jälkeen, kun tuomari oli tuominnut lähestymiskiellon, Martin kommentoi asiaa sosiaalisessa mediassa.

"Minua vastaan määrätty lähestymiskielto perustuu täysin valheellisiin väitteisiin, joten aion vastata asiaan juridisilla toimilla tosiasioilla ja minua määrittelevällä arvokkuudella. Koska kyseessä on käynnissä oleva oikeudellinen asia, en voi kommentoida tätä enempää. Olen kiitollinen lukemattomista viesteistä ja solidaarisuudesta, jota saan osakseni. Säilytän ne kaikki sydämessäni", Martin kirjoitti aiemmin sosiaalisessa mediassa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Ricky Martinia kohtaan haettiin lähestymiskieltoa - kiistää syytökset

Lue myös: Ricky Martin joutuu oikeuteen - syytetään yli kolmen miljoonan dollarin sopimusrikkomuksesta

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat