Kuva: HBO / YouTube

The Weekndin luomassa sarjassa nähdään Johnny Deppin tytär - fanit innostuivat enemmän sivunäyttelijästä

18.07.2022 18:15 - Riia Frost

Lily-Rose Depp sai paljon ylistystä sosiaalisessa mediassa, mutta suuremman huomion sai lopulta sivunäyttelijä.

Laulajana tunnettu The Weeknd, 32, on tehnyt uuden aluevaltauksen, kun hän on luonut yhdessä ohjaaja Sam Levinsonin ja Reza Fahimin kanssa tulevan The Idol -sarjan. Levinson tunnetaan muun muassa suositun Euphoria-sarjan ohjaajana.

HBO-suoratoistopalvelulle saapuvaa sarjaa on odotettu pitkään, mutta sen tekovaihe venyi ohjaajavaihdoksen takia. Deadline-julkaisun mukaan sarjan alkuperäiseksi ohjaajaksi oltiin nimetty Amy Seimetz, mutta The Weeknd ei oikein ollut tyytyväinen ohjaajaan. Tästä syystä Seimetz vaihdettiin Levinsoniin. Variety-julkaisun mukaan kuvaukset oltiin ehditty jo aloittaa ennen Seimetzin lähtöä, mutta sarjan ilmoitettiin ottavan luovemman suunnan uuden ohjaajan myötä.

Draamasarja kertoo naispuolisesta pop-laulajasta, jolla syttyy romanssi Los Angelesin klubin omistajan kanssa. Rakastaja osoittautuu kuitenkin salaisen kultin johtajaksi ja parisuhde ja julkkiselämä savat erikoisia käänteitä. Sarjan on kerrottu avaavan musiikkiteollisuuden synkkää puolta, johon kuuluvat muun muassa päihteet. Sarjan päänäyttelijänä toimii The Weeknd itse yhdessä näyttelijä Johnny Deppin tyttären Lily-Rose Deppin, 23, kanssa. Trailerissa nähdäänkin Depp jopa hieman intiimeissä kohtauksissa yhdessä The Weekndin kanssa.

Fanit innostuivat näyttelijöistä

Sekä The Weeknd että Depp ovat mainostaneet tulevaa sarjaansa Instagram-julkaisuissaan. Kyseisten julkaisujen ja YouTuben kommenttikentät täyttyivätkin fanien ylistysviesteistä ja varsinkin Deppin näyttelemistä kehuttiin suuresti.

”Rakastan teitä molempia”, yksi ylistää.

”Lily vaikuttaa hyvältä näyttelijältä ja hänellä on täydellisen uniikki ulkonäkö. Olen todella innoissani”,  toinen kirjoittaa.

”Viimeinkin Lily-Rose saa ansaitsemaansa huomiota. Haluan nähdä hänet jatkossakin ohjelmissa ja elokuvissa”, kolmas toteaa.

Lily-Rose Depp seuraa isänsä Johnny Deppin jalanjälkiä näyttelijänurallaan. (kuva: AOP)

Depp ei saanut kuitenkaan yhtä paljon huomiota kuin sarjan yksi sivuosan näyttelijä. Fanit erityisesti innostuivat huomatessaan, että korelaisesta Blackpink-pop-yhtyeestä tunnettu Jennie Kim, 26, on myös sarjassa mukana. Esimerkiksi HBO:n Instagram-julkaisun kommenttikenttä täyttyi enimmäkseen Kimiin liittyvistä ylistyskommenteista. Osa faneista jopa totesi, että he tulevat katsomaan sarjan ainoastaan Kimin takia hänen pienestä roolistaan huolimatta.

”En yleensä katso draamaa, mutta koska Jennie on siinä, aion ehdottomasti katsoa sen”, yksi kirjoittaa.

”Olemme niin ylpeitä sinusta Jennie”, toinen sanoo.

”Olen utelias tietämään, millaista roolia Jennie voisi esittää tämän kaltaisessa draamasarjassa. Mutta olen jo iloinen siitä, että hän on siinä”, kolmas toteaa.

”Vaikka Jenniellä ei ole suurta roolia The Idols-sarjassa, voin ehdottomasti todeta, että hän tulee olemaan huomion keskipiste, missä ikinä kohtauksissa hän ilmestyykään”, neljäs kertoo.

Jennie Kim tunnetaan parhaiten Blackpink-yhtyeestä. (kuva: AOP)

Kimin roolia The Idolissa ei ole toistaiseksi paljastettu. Lisäksi sarjalle ei ole toistaiseksi asetettu ensi-iltapäivää, mutta sen tiedetään olevan mahdollisesti seitsemän jakson pituinen.

The Idol-sarjan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: The Weeknd sanoo harkitsevansa artistinimensä vaihtamista: "Tämä houkuttaa minua"

Lue myös: The Weeknd pyytää anteeksi twiittiään Ukrainan sotaan liittyen - 'Tajusin vasta nyt tilanteen'

Lähteet: Deadline, Variety

Kilpailut

Uusimmat