Kuva: AOP

Koomikot Chelsea Handler ja Jo Koy ilmoittavat eroavansa - "Jatkakaa meidän molempien kannustamista"

19.07.2022 10:15 - Riia Frost

Chelsea Handler ilmoitti hänen ja Jo Koyn erosta Instagram-julkaisussaan.

Koomikot Chelsea Handler, 47, ja Jo Koy, 51, ovat päättäneet jatkaa elämiänsä eri suuntiin. Handler vahvistaa heidän eronsa Instagram-julkaisussaan. Handlerin julkaisussa näkyy video, jonka pariskunta oli alun perin suunnitellut julkaistavaksi heidän vuosipäivänään. Vaikka kyseisessä videossa pariskunta vaikuttaa onnelliselta ja rakkaudentäyteisiltä, Handler kuitenkin ilmoittaa julkaisussaan, ettei vuosipäivää koskaan juhlittaisi.

”Kuten moni teistä on huomannut, joudun raskain sydämin ilmoittamaan, että olemme päättäneet yhdessä, että on parasta tällä hetkellä pitää taukoa parisuhteestamme. Tiedän, että monet teistä ovat panostaneet rakkauteemme ja halusin ilmaista, miten paljon se on merkinnyt meille molemmille. Ja miten paljon se edelleen merkitsee meille. Ja miten paljon uskon nykyään rakkauteen toisiamme kohtaan”, Handler kirjoittaa.

Erosta huolimatta Handler ei suinkaan ole katkera, vaan koomikko ylistää ex-aviomiestään Instagram-julkaisussaan. Handler jopa luettelee, miten Koy muutti hänen elämäänsä suuresti.

”Tämä mies avasi sydämeni rakkaudelle ja hänen ansiostaan elämänkokemukseni on muuttunut ikuisesti. Se, että olen ollut Jo Koyn rakastama ja ihannoima on elämäni suurin lahja. Hän uudisti uskoni miehiin, rakkauteen ja siihen, että voin olla 100 prosenttisesti oma itseni. Enkä ole koskaan ennen ollut optimistisempi tulevaisuuden suhteen”, Handler kertoo.

”Jo, sinä avasit luovuuteni, intohimoni työskennellä ahkerasti jälleen, halun olla tien päällä uudestaan ja muistutit minua siitä, kuka olen nykyään, ja kuka olen aina ollut. En ole koskaan ollut näin jalat maassa”, Handler jatkaa.

Jo Koy ja Chelsea Handler ehtivät seurustella melkein vuoden. (kuva: AOP)

Lopuksi Handler sanoo, että hän näkee heidän eronsa ennemmin uutena alkuna kuin loppuna.

”Tämä ei ole loppu, vaan toinen alku. On lohduttavaa tietää, että olen edelleen rakastettu ja rakastan tätä miestä samalla tavalla kuin aurinko rakastaa kuuta ja kuu aurinkoa”, Handler toteaa.

”Joten jatkakaa meidän molempien kannustamista, koska et voi koskaan tietää, mitä elämä tuo tullessaan”, Handler jatkaa.

Ex-pariskunta on saanut lukuisia tuen osoituksia julkaisun kommenttikentässä. Koyn ja Handlerin läheinen lähde kertoo kuitenkin People-julkaisussa, että heidän tuttavansa toivovat pariskunnan eropäätöksen olevan vain väliaikainen.

- Heidän ystävänsä toivovat, että he saisivat suhteensa vielä toimimaan. Mutta ainakin on selvää, että heidän parisuhteensa on muuttanut heitä molempia parempaan suuntaan, lähde kertoo.

Handler ja Koy tapasivat ensimmäistä kertaa heidän yhteisen ystävänsä kautta liki 20 vuotta sitten. Tapaamisen myötä Koy alkoi ajoittain ilmestyä Handlerin Chelsea Lately -ohjelmaan, joka pyöri Yhdysvaltain televisiossa vuosina 2007-2014. Handlerin ja Koyn kuitenkin huhuttiin seurustelevan vasta syyskuussa 2021, kun heidät nähtiin Los Angeles Dodgers -pesäpallojoukkueen pelissä. Handler vahvisti heidän suhteensa Instagram-julkaisussaan päiviä myöhemmin.

Handlerin koko Instagram-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Chelsea Handler lähettää kaikille miehille viestin: "Kannattaa nostaa karvaiset perseenne ylös"

Lue myös: "Rokotettu ja kiimainen" - koomikko Chelsea Handler paljasti seurustelevansa kollegansa kanssa

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat