Kuva: AOP

Chelsea Handler lähettää kaikille miehille viestin: "Kannattaa nostaa karvaiset perseenne ylös"

02.07.2022 10:15 - Riia Frost

- Minä vähän hätiköin pyytää miehiltä apua, koska tiedän, mitä tulee tapahtumaan, Chelsea Handler sanoo Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

Jimmy Kimmel Live -ohjelman vierailevana juontajana on ollut koko viikon koomikko Chelsea Handler, 47, joka juonsi viimeistä lähetystään. Handler on vitsaillut vakava-aiheisesta aborttipäätöksestä koko viikon, eikä juontajan viimeinen lähetys ole poikkeus.

- Mutta kuten naisten oikeudet, niin kaikki hyvä loppuu aikanaan, Handler vitsaili jo heti alkuun.

Korkein oikeus teki viime viikolla päätökseen, joka poistaa yhdysvaltalaisilta perustuslaillisen oikeuden aborttiin. Enemmistö tuomioistuimen tuomareista katsoi, ettei perustuslain tekstistä tai kansan historiasta löydy oikeutta raskauden keskeyttämiseen. Päätöksen myötä osavaltioilla on itsellään jatkossa oikeus päättää, kieltävätkö he oikeuden aborttiin vai eivät. Tämän hetkisen tiedon mukaan noin puolessa osavaltioista oikeus aborttiin ei tule säilymään.

Handler haluaakin puhua siitä, miten miehet ovat suhtautuneet eri tavoin kyseiseen aborttipäätökseen.

- Viime viikkoina miehet ovat reagoineet kaikenlaisilla oudoilla tavoilla aborttikeskusteluun. Siitä asti, kun korkein oikeus teki aborttipäätöksensä, urologit ovat huomanneet ajanvarauksien vasektomiaan nousseen. Tämä vain todistaa sen, että miehet tekevät mitä tahansa välttääkseen kondomin käyttämistä, Handler vitsailee.

- En ole itse koskaan koskaan tehnyt vasektomia, mutta haluaisin kokeilla sitä ihan ensimmäiseksi Samuel Alitoon, Handler lisää viitateen korkeimman oikeuden tuomariin, joka oli aborttioikeuden kieltämisen puolella.

(kuva: AOP)

Handler puhuu muun muassa siitä, miten naiset saivat Yhdysvalloissa äänioikeutensa vuonna 1919, mutta se oli vasta yksi osa suuresta taistelusta naisten oikeuksista. Siksi Handler ehdottaakin pienen vitsin kautta uutta perustuslain muutosta.

- Se on perustuslaki 28, eli poistetaan miehiltä äänioikeus. Äänestämisellä on suuri vastuu ja vuosien aikana miehet ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen, että heiltä puuttuu tarpeellinen päätöksentekokyky. Joten käännetään tämä tilanne naisten vuoksi. Jos teemme näin, niin ehkä voimme palauttaa Yhdysvallat tilaan, jossa se ei ole niin perseestä, Handler sanoo.

- Mutta toivottavasti meidän ei tarvitsisi tehdä sitä. Miehet, jos ette halua, että hyökkäämme teidän oikeuksienne kimppuun, niin teidän kannattaa nostaa karvaiset perseenne ylös ja liittyä taisteluun meidän oikeuksiemme puolesta, Handler lisää.

Handler sanoo, että miehet voisivat tehdä monia asioita, jotta naisten oikeudet saataisiin tasavertaisiksi, kuten luomalla lakeja, jotka eivät tappaisi naisia.

- Minä vähän hätiköin pyytää miehiltä apua, koska tiedän, mitä tulee tapahtumaan. Miehet tulevat minulle selittämään, miten voin voittaa oikeuteni takaisin. Mitäpä jos te tekisitte vaihteeksi jotakin, kuten pitäisitte suunne kiinni, ellette aio huutaa: ”Hänen vartalonsa, hänen päätöksensä”, Handler sanoo.

Handler jopa antaa miehille jokapäiväisen vinkin, jota tulisi aina noudattaa, kun keskustelee naisten kanssa.

- Älkääkä keskeyttäkö meitä, kun puhumme, koska olemme kyllästyneitä siihen. Älkääkä sanoko meille: ”Relaa”, koska se tarkoittaa: ”Ole hiljaa”. Ja miksi meidän pitäisi olla hiljaa, koska ajatuksemme ovat usein paljon mielenkiintoisempia kuin mikään, mitä teillä miehillä on sanottavana, Handler.

Handlerin koko juonnon voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pink lähetti viestin aborttipäätöksen kannattajille: 'Älä enää kuuntele musiikkiani ja painu v*ttuun'

Lue myös: Billie Joe Armstrong sanoo muuttavansa pois Yhdysvalloista aborttipäätöksen myötä: "V*tut Amerikasta"

Lähteet: Jimmy Kimme Live

Kilpailut

Uusimmat