Kuva: AOP

Chrissy Teigen on ollut vuoden raittiina - huomaa huolestuttavan asian katsoessaan vanhoja kuvia itsestään

19.07.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Chrissy Teigen ei tiedä, aikooko enää koskaan juoda alkoholia.

Malli ja ruokakirjoistaan tunnettu kirjailija Chrissy Teigen, 36, juhlistaa raittiina vietettyä vuotta. Nainen on kirjoittanut Instagramiin tekstin, jossa hän kertoo, ettei ole juonut tippaakaan alkoholia 365 päivään.

”Välillä kaipaan humalaista ja huoletonta oloa, mutta rehellisesti sanottuna loppua kohden se ei enää antanut sitä hauskaa tunnetta. Join päästäkseni eroon kamalasta ahdistuksesta, joka myöhemmin pitkälti väistyi, kun – ymmärtäkää tämä – lopetin juomisen”, Teigen kirjoittaa.

Teigen tunnustaa, että häntä turhauttaa miettiä joitain elämänkokemuksiaan, joita hän ei muista kunnolla alkoholinkäytön takia.

”Muistaisinpa jonkin palkintogaalan. Minusta on tärkeillä hetkillä otettuja kuvia, joissa katseeni on täysin poissaoleva. Jotkin niistä ovat työkuvauksista, jotkin puolestaan rantapäiviltä perheen kanssa. En vieläkään tiedä, aionko juoda enää koskaan, mutta tiedän, etten halua olla sellainen enää”, Teigen kirjoittaa.

Hän sanoo, että tällä hetkellä nollatoleranssi toimii hänelle ja hän voi hyvin. Koko päivityksen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Kommenttikentässä nainen on saanut kannustusta muun muassa aviomieheltään laulaja John Legendiltä.

”Olen niin ylpeä sinusta, vahva ja kaunis vaimoni”, Legend kirjoittaa.

Lue myös: Chrissy Teigenin tuore kuva hämmensi seuraajia: "Katsoin, että tässä on Khloé Kardashian"

Lue myös: Chrissy Teigenin ammekuva lastensa kanssa sai kritiikkivyöryn: "Pitäisit jotkut asiat vain itselläsi"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat