Kuva: AOP

Cher kertoo saaneensa kolme keskenmenoa - ensimmäinen 18-vuotiaana

20.07.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pop-maailman ikoni ei ole puhunut aiemmin keskenmenoistaan julkisuudessa, mutta nyt poliittinen tilanne vaatii artistin mukaan sitä.

Laulaja ja pop-maailman ikoni Cher, 76, on puhunut sosiaalisessa mediassa avoimesti elämänsä aikana saamistaan keskenmenoista. Avautuminen on laulajan kannanotto Yhdysvaltain muuttuneeseen aborttilakiin.

"Kun olin nuori, sain kolme keskenmenoa. Ensimmäisen sain 18-vuotiaana. Olin yksin talossamme, kun Son [Sonny Bono] tuli kotiin ja nyyhkytin sekä heiluin lattialla. Lääkäriin mennessä kiljuin kivusta, enkä pystynyt edes pysäyttämään hissiä. Lääkäri lähetti minut suoraan sairaalaan ja leikkaukseen. Mitä minulle olisikaan tapahtunut tänä päivänä", laulaja pohtii Twitterissä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eräs kommentoija toteaa, ettei tiennyt Cherin kokeneen tällaista menneisyydessään. Laulaja totesi tähän, ettei ollut koskaan ajatellut, että hänen pitäisi jakaa tarinaansa julkisesti, mutta laulajan mukaan poliittinen tilanne vaatii sitä.

Cherillä on kaksi aikuista lasta.

Yhdysvalloissa hiljattain kumottu yleinen aborttioikeus on saanut useat julkisuuden henkilöt puhumaan julkisesti keskenmenoistaan ja aborteistaan. Monet ovat myös osoittaneet julkisesti mielipiteensä aborttioikeuden kumoamisesta.

Muun muassa tanssija Cheryl Burke on kertonut julkisuudessa päätyneensä aborttiin 18-vuotiaana. Hän kertoi taannoin TikTokissa tulleensa raskaaksi ehkäisystä huolimatta.

- En olisi ollut hyvä äiti, Burke totesi videolla.

Lue myös: Cher otti kuvan nuoresta parista ja julkaisi sen Twitterissä - kuvassa olleet hämmentyivät

Lue myös: "Hän sanoi, että jos päästään ääntäkään, hän tappaa minut" - Cher avautui kauhukokemuksestaan

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat