Kuva: AOP

Ricky Martin kommentoi häneen kohdistuneita insestisyytöksiä - "Minulla ei ole ollut lupa puhua"

22.07.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulaja kertoo medialle toimitetussa videossa, että keskittyy nyt toipumaan tapauksesta.

Laulaja Ricky Martin, 50, on viime viikkoina ollut runsaasti julkisuudessa häneen kohdistuneiden ahdistelu- ja insestisyytösten vuoksi. Laulajan väitetään olleen suhteessa sisarenpoikansa kanssa.

Entertainment Tonight -julkaisun saamassa videossa Martin puhuu suoraan kameralle kokemuksestaan. Laulaja kuvailee tapausta kivuaaksi ja lannistavaksi.

"Olen tänään kameran edessä, sillä minun todella täytyy puhua puolestani, jotta voin aloittaa toipumisprosessin. Viimeisen kahden viikon aikana minulla ei ole ollut lupa puhua, sillä olen noudattanut toimintamallia, jossa laki kieltää minua puhumasta ennen kuin olen ollut tuomarin pakeilla.

Luojalle kiitos, että nämä syytökset on todistettu valheellisiksi. Tulen kertomaan teille totuuden. Tämä on ollut kivuliasta ja lannistavaa minulle, perheelleni ja ystävilleni. En toivo tällaista kenellekään.

Sinulle, joka esitit tällaista hölynpölyä, sinulle toivon kaikkea hyvää. Toivon hänen saavan itselleen apua, jotta hän voi aloittaa uuden elämän, joka on täynnä rakkautta, todellisuutta ja iloa, eikä hän satuttaisi enää ketään muuta. Nyt tavoitteenani on toipua. Entä kuinka teen sen? Musiikin avulla. En malta odottaa, että pääsen takaisin lavalle. En malta odottaa, että pääsen takaisin kameroiden eteen viihdyttämään, sen minä osaan parhaiten. Kiitos kaikille ystävilleni. Kiitos kaikille faneilleni, jotka uskoivat minuun. Teillä ei ole hajuakaan, kuinka paljon annoitte minulle voimaa sosiaaliseen mediaan kirjoittamillanne kommenteilla", Martin toteaa videolla.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Martinin puoliso Jwan Yosef jakoi niin ikään sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan pariskunnalla.

"Totuus hallitsee", hän kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Martinin sisarenpoika haki hiljattain lähestymiskieltoa laulajalle vedoten lähisuhdeväkivaltaan. Sisarenpojan kerrottiin olleen seitsemän kuukauden mittaisessa suhteessa Martiniin.

Martin kiisti väitteet välittömästi.

- Martinia vastaan esitetyt syytökset, jotka ovat johtaneet lähestymiskieltoon, ovat täysin valheellisia ja tekaistuja. Olemme varmoja siitä, että kun totuus asiasta tulee julki, Ricky Martinin maine tulee puhdistetuksi, edustaja totesi aiemmin antamassaan lausunnossa.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Martinia kohtaan ei tällä hetkellä ole nostettu rikossyytteitä.

Lue myös: Ricky Martinia syytetään insestistä - "Väite ei ole ainoastaan epätosi, se on kuvottava"

Lue myös: Ricky Martinia kohtaan haettiin lähestymiskieltoa - kiistää syytökset

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat