Kuva: AOP

Nickelodeon-tähti ärähti, kun häntä verrattiin Zendayaan: "Hieno esimerkki kolorismista"

26.07.2022 16:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Viraaliksi twitter-hitiksi noussut keskustelu sai tulevan Nope-elokuvatähden ärähtämään.

Viime viikonloppuna Twitter-sovelluksen viraaliksi hitiksi nousi keskustelu, jossa verrataan näyttelijöitä Keke Palmeria, 28, ja Zendayaa, 25, toisiinsa. Keskustelu alkoi, kun eräs käyttäjä julkaisi kirjoituksen, jossa hän pyytää muita pohtimaan hänen kanssaan näyttelijöiden yhtäläisyyksiä.

”Haluaisin, että joku tutkisi tarkasti Keke Palmerin ja Zendayan yhtäläisyyksiä ja eroja. Tämä saattaa olla yksi selkeimmistä esimerkeistä kolorismista Hollywoodissa. He olivat molemmat lapsitähtiä, mutta heidän suosionsa valtavirrassa ovat hyvin erilaiset”, twiittaaja kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Sama twiittaaja pohtii jatkojulkaisuissaan, miten molemmat tähdet ovat voittaneet Emmy-palkinnot ja hän käy läpi heidän menestysroolejaan. Palmer muistetaan parhaiten Nickelodeonin True Jackson, VP -sarjasta, mutta hän on myös esiintynyt muun muassa Disney Channelin elokuvassa Jump in. Palmerin menestysrooliksi on kuitenkin nimetty uusi Nope-elokuva, joka saa ensi-iltansa 19. elokuuta.

Zendaya taas nousi lapsitähdeksi Disney Channelin sarjasta Shake It Up, mutta hänen viimeisimmät isot roolinsa ovat olleet Euphoria-sarjassa ja Tom Hollandin tähdittämissä Spiderman-elokuvissa. Zendaya voitti Euphoria-sarjan roolistaan Emmy-palkinnon ja on tällä hetkellä historian nuorin näyttelijä, joka on voittanut kyseisen palkinnon.

Palmer ei voinut sietää twitter-keskustelua

Pian monet Twitter-käyttäjät ryhtyivät keskustelemaan twiittaajan pohdinnosita. Monet alkoivat vertaamaan tähtiä toisiinsa entistä rajummin ja osa jopa valitsi, kummasta näyttelijästä he pitävät eniten, ja millä perustein. 

Kyseiset keskustelut saivat lopulta Palmerin ärähtämään Twitter-julkaisussaan, jossa näyttelijä lähetti napakan viestin kaikille niille, jotka kehtaavat verrata häntä muihin.

”Hieno esimerkki kolorismista on uskoa, että minua voi verrata kehen tahansa. Olen nuorin keskusteluojelmajuontaja ikinä. Olen ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka on tähdittänyt omassa tv-ohjelmassa Nickelodeonilla. Lisäksi olen broadwayn ensimmäinen ja nuorin tummaihoinen Tuhkimo. Olen vertailematon lahjakkuus. Muru, tämä on Keke Palmer”, näyttelijä korostaa.

”Olen ollut päänaisnäyttelijä 11-vuotiaasta asti. Olen ollut yli 100 projektissa mukana ja tällä hetkellä tähditän Nope-elokuvassa, joka on lipunmyyntitilastojen kärjessä. Minulla on ollut hieno ura tähän mennessä, enkä voisi pyytää enempää kuin sitä, että Jumala jatkaa minun yllättämistäni”, Palmer lisää kommenttikentässä.

Julkaisunsa myötä Palmer on saanut paljon ylistystä faneiltaan, jotka kannustivat idoliaan sanomaan aina suoran mielipiteensä. Palmerin ärähdys ei kuitenkaan kaikkia hetkauttanut, sillä moni jatkoi edelleen tähtien vertailua keskenään. Zendaya ei ole toistaiseksi kommentoinut somekeskustelua tai Palmerin julkaisuja lainkaan. 

Palmerin julkaisut voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Zendaya aikoo ohjata jakson Euphoria-sarjan seuraavalla kaudella - paljastaa, miksei kyennyt siihen aikaisemmin

Lue myös: Zendaya haluaa varjella yksityiselämäänsä - fanit ovat ymmärtäneet näyttelijän toiveen

Lähteet: CNN

Kilpailut

Uusimmat