Kuva: AOP

Zendaya aikoo ohjata jakson Euphoria-sarjan seuraavalla kaudella - paljastaa, miksei kyennyt siihen aikaisemmin

11.07.2022 18:15 - Riia Frost

Zendaya saatetaan nähdä pian ensimmäistä kertaa ohjaajana.

Näyttelijä Zendayalla, 25, on suuret suunnitelmat tulevaisuutta varten: hän aikoo tehdä töitä myös kameran takana. Suunnitelma paljastui Vogue Italia -julkaisun kyselysessiolla, kun eräs fani oli kysynyt Zendayalta, että milloin hän aikoisi ohjata jonkun jakson Euphoria-sarjasta. Zendaya paljastikin, että hänen oli tarkoitus tehdä se jo sarjan kakkoskaudella.

- Itse asiassa minun oli tarkoitus ohjata kuudes jakso, mutta sitten minun pitikin näytellä siinä, Zendaya kertoi.

Näyttelijä myös lisäsi, että asiaan vaikutti myös se, että hän ei saanut tarpeeksi aikaa valmistautua ohjaustyöhönsä.

- Minulla ei ollut tarpeeksi aikaa, joten valitettavasti en kyennyt siihen tällä kertaa. Halusin, että minulla olisi tarpeeksi aikaa, jotta voisin tehdä sen oikein, Zendaya totesi.

Euphorian tämän hetkinen ohjaaja on sarjan luoja Sam Levinson, joka sai jopa BAFTA TV Award -ehdokkuuden työstään. Zendaya on kuitenkin toiveikas sen suhteen, että hän tulisi ohjaamaan yhden jakson Euphorian kolmannella kaudella.

- Mahdollisesti sitten ensi kaudella, Zendaya sanoi.

HBO on paljastanut Instagram-julkaisussaan viime helmikuussa, että suositulle sarjalle on tulossa kolmas kausi. Euphoria-sarja sai suuren suosion jo ensimmäisellä kaudella ja toisen tuotantokauden ensi-iltajakso on kaikkien aikojen katsotuin HBO-sarjan jakso HBO Maxissa ja sarjalla on tällä hetkellä yli 14 miljoonaa katsojaa eri alustoilla.

Mikäli Zendaya pääsee kameran toiselle puolelle, se tulisi olemaan hänen ensimmäinen ohjaustyönsä. Zendaya näyttelee Euphoria-sarjassa teini-ikäistä Rue Bennettiä, joka kärsii huumeriippuvuudesta ja lukioelämästä East Highlandissa.

(kuva: David Swanson / EPA / AOP)

Lue myös: Zendaya haluaa varjella yksityiselämäänsä - fanit ovat ymmärtäneet näyttelijän toiveen

Lue myös: Oletko ihastunut Euphoria-sarjan kimaltaviin meikkeihin? Toteuta näyttävä festarilook meikkitaiteilijan vinkeillä

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat