Kuva: AOP

Kate Moss muistelee yläosattomissa tapahtuneita kuvauksia Mark Wahlbergin kanssa - 'Olin peloissani'

27.07.2022 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

- Hän oli hyvin macho ja kaikessa oli kyse hänestä. Hänellä oli iso saattue. Minä olin vain tällainen malli, Moss muistelee yhteistyötä Wahlbergin kanssa.

Entinen huippumalli Kate Moss, 48, on poseerannut useissa mainoskampanjoissa ja tehnyt mallin töitä 14-vuotiaasta asti. Huippumallin työt eivät kuitenkaan aina ole olleet pelkkää ruusuilla tanssimista, ja Moss kertookin Desert Island Discs -radio-ohjelman haastattelussa yhdestä epämiellyttävästä kokemuksestaan. 

Moss kertoo tunteneensa olonsa hyvin epämukavaksi ollessaan nuorena alusvaatemallina Calvin Kleinille, jonka kuvaukset tehtiin ilman yläosaa. Kuvauksissa oli tuolloin myös näyttelijä Mark Wahlberg, 51. Kokemus ei ole jäänyt Mossin mieleen mukavana muistona. 

- Hän oli hyvin macho ja kaikessa oli kyse hänestä. Hänellä oli iso saattue. Minä olin vain tällainen malli, Moss muistelee yhteistyötä Wahlbergin kanssa. 

Moss poseerasi kuvauksissa nojaten vasten Wahlbergia ilman paitaa. Kun haastattelija Lauren Laverne kysyi Mossilta, tunsiko hän oloaan objektifioiduksi, oli vastaus myöntävä. 

- Todellakin. Ja haavoittuvaksi ja pelokkaaksi. Luulen, että he pelasivat haavoittuvaisuudellani, Moss kuvailee kuvausten herättämiä tunteita.

Moss sanoo, että oli tuohon aikaan hyvin nuori ja viaton ja luuleekin, että Calvin Klein rakasti juuri sitä. Hän kertoo haastattelussa kokeneensa paljon ahdistusta ennen kuvauksia, johon lääkäri määräsikin hänelle Valiumia.  

- En tuntenut oloani hyväksi ennen kuvauksia. En päässyt ylös sängystä viikkoon tai kahteen, Moss muistelee. 

Mark Wahlberg tunnetaan muun muassa roolisuorituksistaan elokuvissa Ted ja Shooter. (kuva: AOP)

Entinen huippumalli on viime aikoina ollut pinnalla mediassa otettuaan osaa Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiin. Hän seurusteli Deppin kanssa vuodesta 1994 vuoteen 1998 saakka, ja hän todistikin entisen kumppaninsa puolesta oikeudessa.

Lue myös: Kate Moss puhuu osallisuudestaan Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiin - "Uskon totuuteen"

Lue myös: Kate Moss nimettiin dieetti-Coca-Colan luovaksi johtajaksi - osa kyseenalaistaa brändin päätöksen

Lue myös: Kate Mossin mukaan Johnny Depp ei ole koskaan työntänyt häntä portaita alas - 'Liukastuin'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat