Kuva: AOP

Kate Mossin mukaan Johnny Depp ei ole koskaan työntänyt häntä portaita alas - 'Liukastuin'

26.05.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Amber Heard muisteli aiemmin oikeudessa kuulleensa, että Johnny Depp olisi työntänyt huippumallin portaikosta alas.

Huippumalli Kate Mossia, 48, kuultiin keskiviikkona 25. toukokuuta näyttelijä Johnny Deppin, 58, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Amber Heardin, 36, välisessä oikeudenkäynnissä.

Moss kertoi todistuksessaan, ettei Depp ole koskaan työntänyt häntä alas portaita heidän parisuhteensa aikana 1990-luvulla.

Huippumalli otti osaa oikeudenkäyntiin videon välityksellä todistaakseen, ettei Heardin aiemmin oikeudessa kuullut väitteet Mossin työntämisestä portaita alas pitäneet paikkaansa. Moss kertoo liukastuneensa portaikossa, kun silloinen pariskunta oli viettämässä lomaa Jamaikalla.

- Olimme lähdössä huoneestamme ja Johnny lähti ennen minua. Ulkona oli ollut sademyrsky. Kun lähdin huoneesta, liukastuin portaissa ja satutin selkäni, Moss kertoo valaehtoisena.

- Huusin, sillä en tiennyt mitä minulle oli käynyt ja minuun sattui. Hän [Depp] juoksi takaisin ja kantoi minut takaisin huoneeseen. Hän hankki minulle lääkärin hoitoa, Moss kuvailee tapahtumia.

- Hän ei koskaan työntänyt, potkaissut tai heittänyt minua alas portaita, hän jatkaa.

Johnny Depp kuuntelee Kate Mossin todistusta oikeudessa. (kuva: AOP)

Heard mainitsi aiemmin tässä kuussa Mossin nimen oikeudenkäynnissä, kun käsiteltävänä oli vuonna 2015 tapahtunut välikohtaus portaikossa, jonka osallisina olivat Depp ja Heardin sisko, Whitney Henriquez.

Heard kertoi tuolloin Henriquezin olleen lähellä portaikkoa "tulilinjalla, yrittäen saada Deppin lopettamaan", joka oli muistuttanut Heardia Deppin ja Mossin välillä huhutusta välikohtauksesta.

- [Henriquezin] selkä oli portaikkoa kohti ja Johnny huitaisee häntä kohti, Heard totesi todistuksessaan.

- En epäröi, en odota - ajattelen vain välittömästi mielessäni Kate Mossia ja portaita, hän jatkoi.

- Ja huitaisin häntä [Deppiä], Heard totesi muistellessaan vuonna 2015 tapahtunutta välikohtausta.

Ensimmäisen kerran Heard mainitsi Mossin nimen todistuksessaan jo vuonna 2020, jolloin Depp kävi kunnianloukkausoikeudenkäyntiä The Sun -lehteä vastaan.

- Muistan kuulleeni tiedon, että hän on työntänyt tyttöystävänsä - uskon kyseessä olleen Kate Moss - alas portaita. Olen kuullut tämän huhun kahdelta eri henkilöltä ja se oli tuoreena mielessäni, Heard on todennut aiemmin.

Moss ja Depp erosivat vuonna 1997 neljän vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Heidän myös huhuttiin olleen kihloissa.

Depp pidätettiin syyskuussa 1994 ja häntä syytettiin hotellihuoneensa tuhoamisesta. Poliisi raportoi tuolloin löytäneensä hotellihuoneesta päihtyneessä tilassa ja Mossin vahingoittumattomana. Depp tuomittiin maksamaan korvauksia hotellille aiheuttamistaan tuhoista.

Vuonna 2012 Moss kertoi Vanity Fairin haastattelussa itkeneensä vielä vuosia heidän suhteensa päättymisen jälkeen.

- Koskaan ei oikeastaan ole ollut ketään, joka olisi voinut pitää huolta minusta. Johnny piti hieman. Uskoin hänen puheitaan. Jos kysyin häneltä: 'mitä minun pitäisi tehdä?', hän kertoi minulle. Ja sitä minä jäin kaipaamaan eromme jälkeen. Menetin todella sen ihmisen, johon voin luottaa, Moss kertoi vuosikymmen sitten haastattelussa.

Depp ja Heard käyvät paraikaa oikeudenkäyntiä toisiaan vastaan. Depp on haastanut Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta. Heard puolestaan syyttää Deppiä vihakampanjan masinoimisesta häntä kohtaan.

Voit lukea oikeudenkäynnistä aiemmin kirjoitetut uutiset täältä.

Lue myös: Kate Mossin kerrotaan todistavan tänään keskiviikkona Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä

Lue myös: Amber Heardin sisko sanoo Johnny Deppin lyöneen heitä molempia: "Hän tuli takaa ja löi minua"

Lue myös: Johnny Depp vs. Amber Heard - kaikki, mitä tulee tietää käynnissä olevan oikeudenkäynnin taustoista

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat