Kuva: AOP

Jannika B keskusteli Toni Wirtasen kanssa saamastaan kirosanakritiikistä: "Pohtittiin tätä ilmiötä"

27.07.2022 15:15 - Riia Frost

Jannika B kertoi aikaisemmin Instagram-tilillään saamastaan kritiikistä liittyen P.A.S.K.A-kappaleessa käytettävään kirosanaan.

Uutisoimme aikaisemmin siitä, miten artisti Jannika B, 37, on saanut kritiikkiä uudesta P.A.S.K.A-kappaleestaan siinä esiintyvän kirosanan vuoksi. Jannika B päättikin julkaista Instagram-tarinoissaan ja -julkaisussaan kuvia parista negatiivisesta palautteesta kappaleeseen littyen ja oli jopa näpäyttänyt mielensäpahoittajia.

Nyt Jannika B palaa kyseiseen aiheeseen uudessa julkaisussaan, jossa näkyy kuva hänestä ja hänen aviomiehestään, Apulanta-yhtyeen laulaja Toni Wirtasesta, 47. Kyseisessä julkaisussa Jannika B kertoo, millaiset seuraamukset kirosanakritiikkikeskustelu on tuonut artistille.

”Kävin eilen tosiaan ajatustenvaihdon P.A.S.K.A biisistä. Moni teistä näki tämän jo stoorin puolella. Tästä saatiin myös keskustelua siellä ja kotona. Olen nauranut kippurassa teidän kiroilutarinoillanne. Ootte ihan best”, Jannika B kirjoittaa alkuun.

Jannika B kertoo myös keskustelleensa aviomiehensä kanssa ilmiöstä, jossa kritisoidaan kiroilua kappaleissa. Artisti kertoo, että keskustelu oli päätynyt pohdiskeluun sukupuolen merkityksestä julkisuudessa.

”Moni teistä kyselikin ”Onko Toni koskaan saanut vastaavaa palautetta biiseistään, jossa kiroillaan” Vastaus on: Ei koskaan. Pohdittiin tätä ilmiötä toden teolla”, Jannika B kertoo.

”Keskusteltiin taas kerran siitä, kuinka suuri ero on olla julkisuudessa nainen versus mies. Todettiin, että sillä on suuri ero eri alustoilla täällä somessa. Todettiin myös, että huutelijoissa kyse ei niinkään ole sukupuolesta, vaan sukupolvesta”, Jannika B lisää.

Lopuksi Jannika B kertoo, että tällä tarinalla kirosanakritisismistä on kuitenkin onnellinen loppu. Jannika B myös kiittää niitä fanejaan, jotka puolustivat häntä kohun keskellä.

”Hienoa oli huomata, että nykyään somessa noustaan puolustamaan. Kiitos! Huutelijat poistivat nopeasti kommenttinsa. Maailmaa muuttuu, kun se yhdessä tehdään. Jaksetaan vaan porukalla vähän vääntää. Rakkautta”, Jannika B toteaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Suuresta kritiikkivyörystä huolimatta Jannika B:n kappale on noussut suureksi hitiksi ja monet ovat ylistäneet sitä somessa. P.A.S.K.A-kappaleen voit kuunnella alta.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jannika B sai kritiikkiä asustaan ja hitissään käytetystä kirosanasta - näpäyttää avoimesti somessa

Lue myös: Jannika B kertoo humoristisella tavalla, miten julkkista kannattaa lähestyä: "Vältä kovia ääniä"

Kilpailut

Uusimmat