Kuva: AOP

Toiset ovat luotuja toisilleen - heidän avioliittonsa on kestänyt vuosikymmenestä toiseen

30.07.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kaikkien Hollywoodin tähtiparien liitot eivät pääty ennen aikojaan. Osa on pitänyt yhtä vuosikymmenestä toiseen.

Kaikki Hollywoodin rakkaustarinat eivät pääty avioeroon muutaman vuoden sisällä liiton solmimisesta. Myös suomalaisten solmimista avioliitosta lähes puolet päättyvät eroon. Vuonna 2020 avioliitot kestivät Suomessa noin kymmenen vuotta.

Nämä pariskunnat ovat pitäneet yhtä Hollywoodin parrasvaloista ja julkisesta paineesta huolimatta.

Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas

Yksi Hollywoodin tähtipareista on vuonna 1998 toisensa tavanneet Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas. Pariskunta on edelleen onnellisesti yhdessä. Parin tavatessa Douglas oli vielä naimisissa Diandra Lukerin kanssa.

Zeta-Jones ja Douglas menivät naimisiin vuonna 2000. He kuitenkin erosivat hetkellisesti vuonna 2013, mutta palasivat takaisin yhteen seuraavana vuonna. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

(kuva: AOP)

Cindy Crawford ja Rande Gerber

Huippumalli Cindy Crawford ja liikemies Rande Gerber ovat menneet naimisiin vuonna 1998 ja pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

(kuva: AOP)

Will Smith ja Jada Pinkett Smith

Yli kaksivuosikymmentä yhtä pitänyt pariskunta Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa vuodesta 1997 saakka. Kaksikolla on kaksi yhteistä lasta.

(kuva: AOP)

Matthew Broderick ja Sarah-Jessica Parker

Matthew Broderick ja Sarah-Jessica Parker tapasivat toisensa jo 1990-luvun alussa ja pariskunnan häitä juhlittiin vuonna 1997. Parilla on yhteensä kolme lasta, joista vanhin on syntynyt vuonna 2002 ja nuorin vuonna 2009.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Ozzy ja Sharon Osbourne

Muusikko Ozzy Osbourne on ollut yhdessä puolisonsa Sharonin kanssa läpi vuosikymmenten. Rokkipariskunta avioitui vuonna 1982 ja heillä on kolme yhteistä lasta.

(kuva: AOP)

Michelle Pfeiffer ja David E. Kelley

Hollywoodin voimapari Michelle Pfeiffer ja David E. Kelley tapasivat toisensa sokkotreffeillä vuonna 1993. Siitä lähtien pari onkin ollut erottamaton. Pfeifferillä ja Kelleyllä on kaksi lasta.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Tom Hanks ja Rita Wilson

Näyttelijäpariskunta Tom Hanks ja Rita Wilson ovat olleet naimisissa vuodesta 1988 saakka. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Hanksilla on myös entisestä liitostaan poika.

(kuva: AOP)

Julia Roberts ja Danny Moder

Näyttelijä Julia Roberts tapasi puolisonsa Danny Moderin vuonna 2000 The Mexican -elokuvan kuvauksissa. Roberts näytteli elokuvassa ja Moder toimi kameramiehenä. Pariskunnan tavatessa Roberts oli vielä suhteessa Benjamin Brattin kanssa ja Moder oli puolestaan naimisissa. Epäedullisista lähtökohdista huolimatta pariskunnan häitä vietettiin vuonna 2002.

(kuva: AOP / Shutterstock)

David ja Victoria Beckham

Jalkapalloilija David Beckham ja muotisuunnittelija Victoria Beckham ovat olleet yhdessä vuodesta 1997 alkaen ja parin häitä tanssittiin vuonna 1999. Pariskunnalla on neljä lasta.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Bono ja Alison Hewson

Muusikko Bono on pitänyt yhtä puolisonsa Alison Hewsonin kanssa 1980-luvulta saakka ja avioliittoon pariskunta astui vuonna 1982, eli neljä vuosikymmentä sitten. Avioparilla on neljä lasta.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Lue myös: Muistatko vielä? Julkkisparit, joiden avioliitto kesti alle vuoden

Lue myös: Laulaja Pink on ollut naimisissa jo 15 vuotta - paljastaa turvautuneensa parisuhdeterapiaan

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat