Kuva: AOP

Dwayne Johnson ja Kevin Hart roastasivat toistensa vanhemmuutta: "Haluan tehdä päinvastoin"

28.07.2022 22:15 - Riia Frost

Parhaimmat ystävykset rakastavat toisilleen vinoilua humoristisesti.

Näyttelijä Dwayne Johnsonin, 50, ja stand up -koomikko Kevin Hart, 43, ystävyyteen kuuluu toisilleen leikkimielinen vinoilu aina mahdollisuuden tullen. Tätä vinoilua nähtiin myös E! News: Daily Pop -julkaisun haastattelussa, kun toimittaja Francesca Amiker kysyi ystävyksiltä, ihailevatko he toistensa kasvatustapoja. Hart antoi toimittajalle humoristisen vastauksen.

- Ei ollenkaan. Haluan tehdä päinvastoin. Voin kertoa, että olen ollut hänen talossaan ja ne lapset tekevät, mitä he v*ttu haluavat, Hart kertoi vitsaillen.

Johnsonilla on vaimonsa Lauren Hashianin kanssa kaksi tytärtä, Jasmine, 6, ja Tiana, 4. Hartilla taas on ex-vaimonsa Torrei Hartin kanssa tytär Heaven, 17 ja poika Hendrix, 14, sekä nykyisen vaimonsa Eniko Hartin kanssa toiset kaksi lasta, Kenzo, 4, ja Kaori, 2.

Hart innostui vanhemmuusteemasta niin paljon, ettei hän voinut olla jakamatta haastattelussa hauskaa muistoaan Johnsonin tyttärestä.

- Muistan, kun olin heillä syömässä ja yhtäkkiä hänen tyttärensä ottaa lautasen pois kädestäni ja sanoo ”ei täällä, ämmä”. Totesin siihen, että ”mitä?” Hart muisteli humoristisesti.

Kevin Hart (vas.) ja Dwayne Johnson (oik.) ovat olleet jo pitkään parhaimmat ystävykset. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Johnson päätti antaa Hartille samalla mitalla takaisin paljastamalla myös erään muistonsa Hartin tyttärestä.

- Kun menin heille kylään, hän (Hart) sanoi ”anna minä haen teille jotakin juotavaa”. Sitten hän lähti, jonka jälkeen hänen tyttärensä Heaven sanoi ”hän ei ole oikea isäni”, Johnson kertoi vitsaillen.

Lopuksi toimittaja vei haastattelun hieman vakavemmalle puolelle, kun hän pyysi Hartia ja Johnsonia kertomaan toisistaan jonkin parhaan piirteen.

- Sanoisin, että hänen kykynsä ilmaista asioita, Hart vastasi.

- Hän huomaa helposti, kun en voi hyvin ja sanoo aina ”hei, oletko okei, tarvitsetko jotakin?” Johnson kertoi.

Tilanne kääntyi kuitenkin nopeasti huumorin puolelle, kun ystävykset paljastivat, mikä asia toisessa ajaa heidät hulluiksi.

- Hänen hengityksensä. On olemassa pahanhajuinen hengitys ja sitten on Kevinin hengitys, Johnson vitsaili samalla, kun Hart nauroi kippurassa vieressä.

Hart kuitenkin vastasi hieman vakavemmin samaan kysymykseen.

- Hänen kykynsä rakastaa ja olla yhteydessä fanikuntaansa korkeimmalla tasolla. En ole koskaan tavannut ketään, joka on yhtä sitoutunut olemaan läsnä faneilleen ja niille, jotka tukevat häntä. Se todella uppoaa minuun, Hart kehui.

Johnsonin ja Hartin koko haastattelun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Dwayne Johnson ja Kevin Hart toteuttivat suositun TikTok-haasteen - some täyttyi naurulla

Lue myös: Dwayne Johnson haluaisi yhden supervoiman - käyttäisi sitä ystäväänsä

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat