Kuva: AOP / Shutterstock

Tunnistatko Marvel-elokuvistakin tutun näyttelijän? Maskeerauksen takaa löytyy tuore Emmy-ehdokas

29.07.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttävien muodonmuutosten takana on hyvä maskeeraus. Tuoretta Emmy-ehdokasta on lähes mahdoton tunnistaa tulevassa elokuvassa.

Oikea vastaus: Sebastian Stan, 39.

Muun muassa Captain America -elokuvien Bucky-hahmona tunnettu Stan kuvaa paraikaa uutta elokuvaa New Yorkin kaupungissa. Uusi elokuva A Different man on psykologinen trilleri, jossa Stan näyttelee neurofibramatoosia sairastavaa miestä.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Stan jakoi myö sosiaalisessa mediassa kuvan roolihahmostaan. Työ onkin todellinen maskeeraajien taidonnäyte, sillä näyttelijää on vaikea tunnistaa samaksi ihmiseksi.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisu on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa. Kuva on kerryttänyt tähän mennessä lähes 300 000 tykkäystä ja yli tuhat kommenttia.

Kommenteissa ylistetään maskeerausta.

"Tyrmäävä", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Maskeeraus on uskomaton", toinen kommentoija toteaa.

Stanin elokuvassa käyttämän maskin takana on sama yritys, joka on monien muidenkin ällistyttävien muodonmuutosten takana. Preosthetic Renaissance on ollut tekemässä muun muassa Colin Farrelista Pingviini-hahmoa. Se on toteuttanut myös lukuisia huippumalli Heidi Klumin Halloween-asuja.

Stanilla on tulevassa trillerissä kaksoisrooli: hän sekä tähdittää elokuvaa että toimii sen tuottajana. Elokuvan ohjaa Aaron Schimberg.

Stanin näyttelijäntyö huomioitiin aiemmin tässä kuussa Emmy-ehdokkuudella rokkari Tommy Leen roolista Pam & Tommy -sarjassa.

Lue myös: Disney+ julkaisi etovan K-18-elokuvan - pääosassa Marvel-tähti

Lue myös: Pam & Tommy -sarjan näyttelijä paljastaa, mikä oli vaikeinta roolissa

Lue myös: Pam & Tommy -sarjan tähti katsoi kuuluisan seksivideon valmistautuessaan roolisuoritukseensa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat