Kuva: AOP

"He tarvitsevat minunlaisiani räppäreitä" - Nicki Minajin dokumentista ensimmäinen traileri julki

29.07.2022 17:15 - Riia Frost

Palkittu räppäri esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa heinäkuussa 2015.

- Sinulle ei anneta ohjekirjaa sille, miten olla kuuluisa räppäri. Sinä vain opit sen matkan varrella.

Nämä ovat maailmanluokan räppärin Nicki Minajin, 39, ensimmäiset sanat Nicki-dokumentin ensimmäisellä trailerilla. Dokumentti tulee olemaan kuusiosainen ja sen ensi-iltaa ei ole toistaiseksi paljastettu. Minaj kuitenkin lupaa Twitter-julkaisussaan, että dokumentti tullaan näkemään hyvinkin pian.

"Tulossa pian! Nicki-dokumentti, jota et tiennyt tarvitsevasi. Rakastan teitä niin paljon", Minaj kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Minaj tunnetaan muun muassa hittikappaleistaan Anaconda, Starships, Only ja Moment 4 Life. Hän on tähän mennessä julkaissut neljä studioalbumia ja hänet on palkittu lukuisia kertoja. Minaj esiintyi Suomessa ensimmäistä kertaa heinäkuussa 2015.

Minaj myöntää trailerin aikana, ettei hänen alkuperäinen suunnitelmansa ollut tulla maailmanluokan artistiksi.

- En koskaan halunnut olla mainstream (valtavirran suosiossa), vaan se tuli luokseni. Otan räpin taiteenmuotona hyvin vakavasti, Minaj painottaa.

Minaj nousi kuuluisuuteen aikana, jolloin naisräppärit eivät juuri olleet soittolistojen kärjessä ja tästä hän mainitsee myös trailerissa.

- Taistelen niiden tyttöjen puolesta, joista tuntuu siltä kuin he eivät tulisi ikinä voittamaan elämässä, Minaj sanoo dokumenttikertojan roolissa.

- He tarvitsevat minunlaisiani räppäreitä, Minaj lisää.

Kun puhutaan naisräppäreiden asemasta musiikkialalla, Minajilla on siitä paljon sanottavaa myös tulevassa dokumentissaan.

- Luulen, että emme saa samaa kunnioitusta kuin miehet. Tuntuu aina, että teet jotain väärin, joten lopetat vain tekemisen, piste. Tämä ala ei vain ole rakastava ja tukeva ympäristö. Se esittää joskus olevansa sitä, muttei se ole, Minaj korostaa.

- Saatoin lääkitä itseäni ja sanoa, että ”se on okei”. Mutta, kun lääkehöyryt laskevat ja keskityt vain bisnekseen, voit menettää itsesi. Se on minun hetkeni kasvaa aikuiseksi, Minaj lisää.

Dokumentissa tullaan myös näkemään räppärin iloisia hetkiä hänen aviomiehensä Kenneth Pettyn kanssa, joka tuomittiin heinäkuun alussa vuodeksi kotiarestiin. Rangaistus johtuu siitä, että entinen seksuaalirikollinen Petty ei ollut ilmoittanut viranomaisille viiden päivän sisällä hänen ja Minajin muutosta Kaliforniaan. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, tuleeko Minaj puhumaan aviomiehensä rikollisesta menneisyydestä dokumentissaan.

Nicki-dokumentin koko trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Nicki Minaj lipsautti Instagramissa - "Sanoinko väärin? En ole raskaana, olen lihava"

Lue myös: Nicki Minaj nimitteli Kanye Westia - 'Emme kaveeraa pellejen kanssa'

Lähteet: People, BBC

Kilpailut

Uusimmat