Kuva: AOP

Ne-Yon vaimo syyttää julkisesti aviomiestään pettämisestä - laulaja pyytää yksityisyyttä

01.08.2022 16:15 - Riia Frost

"Sain tästä kaikesta kolme kaunista lasta, mutta kaikki muut käteen jääneet asiat ovat tuhlatut vuodet ja sydänsärky", Crystal Renay kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Laulajatähti Ne-Yo, 42, joutui keskelle pettämissyytöksiä, jotka pisti aluille hänen vaimonsa yrittäjä Crystal Renay, 36. Renay kirjoittaa pitkän viestin Instagram-julkaisussaan, jossa hän kertoo tuntemuksistaan sen suhteen, että hänen aviomiehensä on mahdollisesti pettänyt häntä.

”8 vuotta valheita ja petoksia. 8 vuotta jaoin elämäni aviomiehen kanssa, jolla oli lukuisia naisia, jotka myivät heidän kehojaan hänelle vailla ehkäisyä… joka ikinen heistä! Se, että tunnen sydänsärkyä ja kuvotusta on vähättelyä. Se, että minua pyydetään jäämään ja hyväksymään asia on aivan järjetöntä. Se on narsistin mieli”, Renay kirjoittaa.

”En aio enää valehdella julkisesti ja esittää, että tämä tilanne on jotain, mitä se ei ole. Valitsen itseni, onnellisuuteni, terveyteni ja kunnioitukseni. Sain tästä kaikesta kolme kaunista lasta, mutta kaikki muut käteen jääneet asiat ovat tuhlatut vuodet ja sydänsärky”, Renay lisää.

Lopuksi Renay lähettää rohkaisevan viestin faneilleen, jotka saattavat käydä vastaavaa läpi. Lisäksi Renay pyytää seuraajiltaan myös yhtä yksinkertaista asiaa.

”Pyydän, että lopetatte videoiden ja informaation lähettämisen, jotka liittyvät hänen pettämiseensä. Se, mitä hän tekee, ei ole enää minun huolenaiheeni. En ole uhri. Minä päätän seisoa pitkänä ja pitää pääni ylhäällä. Jos joku ei voi rakastaa sinua tavalla, jonka ansaitset, niin sitten on sinusta kiinni rakastaa itseäsi. Ilman vihaa sydämessäni toivotan hänelle kaikkea parasta”, Renay korostaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Renayn julkaisusta voisi ymmärtää, että yrittäjä hakee eroa aviomiehestään, mutta toistaiseksi pariskunta ei ole vahvistanut mitään siihen viittaavaa. Renay ei myöskään ole tarkalleen kertonut, mistä hän on saanut käsityksen, että hänen aviomiehensä on mahdollisesti pettänyt häntä. 

Ne-Yo ei varsinaisesti ota kantaa pettämissyytökseen, mutta kommentoi siitä seurannutta keskustelua Twitter-julkaisussaan.

”Lastemme vuoksi perheeni ja minä tulemme työstämään vaikeuksiamme suljettujen ovien takana. Henkilökohtaisia asioita ei ole tarkoitettu käsiteltäviksi ja pohdittaviksi julkisilla foorumeilla. Pyydän yksinkertaisesti, että kunnioitatte minua ja perheeni yksityisyyttä tänä aikana”, Ne-Yo kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Draaman molemmat osapuolet ovat saaneet omat tukijoukkonsa omien julkaisujensa kommenttikentissä. Osa kannustaa Renayta pitämään pintansa tässä tilanteessa, kun taas moni on Ne-Yon kanssa samaa mieltä sen suhteen, etteivät parisuhdeongelmat kuulu jaettavaksi somessa.

”Tiedän, että luulet julkaisusi saavan sinut näyttämään viisaalta, mutta oikeasti se tekee päinvastoin”, yksi toteaa.

”Hän ei ollut huolissaan perheestään, kun hän oli pettämässä. Hän haluaa vain yksityisyyttä, koska hänen vaimonsa nolasi hänet. Tyypillisen pellen käytöstä”, toinen kritisoi.

Aviopari oli juuri uusinut vihkivalansa viime huhtikuussa ja järjestänyt sen ympärille vihkiseremonian Las Vegasissa. Hieman kyseisen vihkiseremonian jälkeen Ne-Yo oli kehunut People Today -podcastissa, miten heidän parisuhteensa oli muuttunut parempaan suuntaan.

- Olemme oppineet kuuntelemaan toisiamme ja rauhoittumaan hetkeen. Lisäksi olemme keskittyneet pohtimaan, onko tunnetila, johon haluamme siirtyä, todella se, jossa haluamme olla sillä hetkellä, Ne-Yo ylisti.

Aviopari Crystal Renay ja Ne-Yo suutelivat onnellisina vielä BET-gaalassa viime kesäkuussa. (kuva: AOP)

Lue myös: Jenkkistaran posse rähisi itsensä putkaan Norjassa

Lue myös: R'n'b -tähdellä seksikäs lavashow, katso kuvat

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat