Kuva: AOP

'Ensimmäinen albumimme oli paska' - One Direction -tähti suorasanaisena bändiajoistaan

03.08.2022 12:15 - Riia Frost

Soolouraa luonut Louis Tomlinson muistelee avoimesti aikaansa suositussa One Direction -yhtyeessä.

Noin kuusi vuotta on kulunut siitä, kun yksi maailman menestyneimmistä poikabändeistä One Direction jäi tauolle. One Direction tuli tunnetuksi X-factor-tosi-tv-kilpailusta, jossa yhtye sijoittui kolmanneksi. Kilpailun jälkeen yhtye hurmasi yleisönsä menestyneillä albumeillaan ja bändi on palkittu useasti. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa What Makes You Beautiful, Story of My Life ja Drag Me Down.

Yhtyeen kokoonpanoon tuolloin kuuluivat Liam Payne, 28, Louis Tomlinson, 30, Zayn Malik, 29, ja Harry Styles, 28. Tauon aikana yhtyeen jäsenet ovat luoneet omaa soolouraansa, joista menestynein on tähän mennessä ollut Stylesin. 

One Direction -yhtyeen jäsenet vasemmalta oikealle: Liam Payne, Louis Tomlinson, Zayn Malika ja Harry Styles. (kuva: AOP)

Vaikka One Directonin ensimmäinen albumi oli erittäin menestynyt tuotos, Tomlinson kuitenkin paljastaa oman mielipiteensä siitä Smallzy’s Surgery -podcastissa.

- 12 vuotta sitten bändi muodostui, mutta ensimmäinen albumimme oli kuitenkin paska, Tomlinson naurahtaa.

Vaikka Tomlinson ei pidäkään kaikista kappaleista, jotka hän teki yhdessä sen aikaisten bändikavereidensa kanssa, hän ei silti muistele itse yhtyettä pahalla. Tomlinson jopa paljastaa olevansa toiveikas sen suhteen, että yhtye tulee palaamaan kiertueille.

- Olen ehdottomasti tyrmistynyt, jos näin ei käy. On silti mahdotonta vastata kysymykseen, että milloin tämä tapahtuisi. Minulla ei ole siitä aavistustakaan, mutta olen todella yllättynyt, jos emme joku päivä palaisi yhtyeeseen. Se olisi haaskausta, Tomlinson toteaa.

Tomlinson aikoo pian julkaista toisen sooloalbuminsa, mutta sen julkaisupäivää ei ole toistaiseksi paljastettu. Tomlinsonin soolourahittejä ovat muun muassa Back to You, Two of Us ja Miss You. Tomlinson myöntää, että ensimmäisen albumin tekeminen oli hieman vaikeampaa kuin toisen.

- Olen nauttinut sen tekemisestä 20 kertaa enemmän kuin ensimmäisen albumin. Luulen, että koen edelleen paineita luoda hyvä albumi. Mutta ensimmäisen albumin kohdalla oli niin monia eri mielipiteitä ja minä yritin vain päästä ulos One Directionin kokoisesta bändistä. Joten luulen, että olen kyennyt katsomaan tätä uutta albumia paljon selkeämmin, Tomlinson avaa.

Louis Tomlinson ei pidä kaikista One Directionin kappaleista. (kuva: AOP)

Lue myös: Harry Styles saa oman yliopistokurssinsa - entinen One Direction -bänditoveri reagoi uutiseen

Lue myös: Liam Payne avoimena One Direction -jäsenten riidoista - paljastaa vihanneensa yhtä bänditoveriaan

Lähteet: Billboard

Kilpailut

Uusimmat