Kuva: AOP

Liam Payne avoimena One Direction -jäsenten riidoista - paljastaa vihanneensa yhtä bänditoveriaan

02.06.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Muusikko kertoo, että yhtyeen riidat olivat ajautua käsirysyyn asti.

Aiemmin brittiläisessä One Direction -yhtyeessä vaikuttanut Liam Payne, 28, on puhunut avoimesti jäsenten välisistä kiistoista. Payne oli vieraana Logan Paulin Impaulsive-podcastissa.

Payne nousi yhtyeen kautta julkisuuteen vain 14-vuotiaana. Mies kertoo, että tuohon aikaan hän ei ollut tottunut ”villeihin jätkiin” eikä hänellä ollut paljoa kavereita. Payne nostaa esiin bänditovereistaan Louis Tomlinsonin, joka oli hänen mukaansa kaikista villein.

- Bändissä ollessamme vihasimme toisiamme, Payne sanoo.

Louis Tomlinson (kuva: AOP)

Hän kuitenkin kertoo, että nykyään he ovat parhaita kavereita keskenään. Payne sanoo, että kaksikon välinen vihanpito meinasi yltyä tappeluksi. Myöhemmin haastattelussa Payne kertoo, että tietyissä tilanteissa fyysinen tappelu oli lähellä One Direction -jäsenten välillä.

- Kerran meillä oli riitaa bäkkärillä, ja yksi jäsen heitti minut seinää vasten. Sanoin hänelle, että jos et irrota otettasi, et koskaan enää pysty käyttämään käsiäsi, Payne sanoo.

Hän ei paljasta, kenestä jäsenestä oli kyse, mutta hänen mukaansa tilanne rauhoittui tämän uhkauksen jälkeen.

"En pidä hänestä"

Samassa haastattelussa Payne puhuu myös Zayn Malikista, joka lähti yhtyeestä vuonna 2015. Aihe nousee esille, kun podcastin vetäjä Logan Paul muistelee veljensä, sometähti Jake Paulin ja Malikin välistä riitaa. Jake Paul syytti Malikia vuonna 2020 epäasiallisesta käytöksestä häntä kohtaan, ja Malikin tuolloinen tyttöystävä, malli Gigi Hadid puolusti kumppaniaan Twitterissä. Yhden lapsen vanhemmat Malik ja Hadid erosivat viime vuonna. Tuolloin uutisoitiin, että Malik olisi ajautunut riitaan Hadidin äidin Yolanda Hadidin kanssa. Poliisidokumenttien mukaan Malikin syytettiin tönäisseen Yolandaa ja puhuneensa tälle uhkaavasti. Malik kiisti syytökset häirinnästä ja käsiksi käymisestä. Oikeudessa mies kuitenkin tuomittiin 360 päivän ehdolliseen rangaistukseen, ja mies pakotettiin vihanhallintakurssille.

Zayn Malik (kuva: AOP)

Liam Paynella on monenlaisia tuntemuksia liittyen Zayn Malikiin.

- On monia syitä, miksi en pidä hänestä. On myös monia syitä, miksi pidän aina hänen puoliaan.

Hän ottaa esiin Malikin vaikean lapsuuden yhtenä selittävänä tekijänä Malikin käytökselle.

- En tue sitä, mitä hän on tehnyt. Toivon vain, että hän ottaa vastaan sen avun, mitä hänelle tarjotaan, Payne sanoo.

One Direction lopetti vuonna 2016, ja sittemmin jäsenet ovat tehneet soolouraa. Suosituimmaksi on noussut Harry Styles, jonka tuorein albumi nousi juuri Billboardin listaykköseksi.

Lue myös: One Direction -tähti Liam Payne kertoo avoimesti vuosien päihdekierteestä, johon bändielämä ajoi

Lue myös: Tekeekö One Direction vielä paluun? Niall Horan vastasi uteluihin tuoreessa haastattelussa

Lähteet: Metro, E! News, ET Online

Kilpailut

Uusimmat