Kuva: AOP

Gordon Ramsay pisti Jamie Oliverin kokkikirjan housuihinsa - kyseessä kannanotto fanin väitteelle

09.08.2022 12:15 - Riia Frost

Gordon Ramsayn humoristinen videojulkaisu sai jopa Jamie Oliverin kommentoimaan.

Maailmanluokan kokkien Gordon Ramsayn, 55, ja Jamie Oliverin, 47, välit ovat vuosien  varrella olleet hyvin ristiriitaiset. Siksi monelle jäi Gordonin viimeisimmästä Instagram-julkaisusta epäselväksi, pilkkaako tähti vitsikkäällä videollaan Oliveria.

Kyseisellä videolla Ramsay jakaa kommentin, jossa eräs somekäyttäjä oli kommentoinut ”olen varma, että olet yksi niistä kokeista, joka varastaa muiden reseptejä”. Ramsay vastaa kyseiseen kommenttiin huulisynkaten "minäkö? Ei, ei, ei" heiluttaen samalla etusormeaan edestakaisin. Tämän jälkeen Ramsay alkaa tanssahtelemaan ympäri ja kokkitähden kääntäessään selkänsä, katsojat näkevät Oliverin vuoden 2004 julkaistun Jamie's Dinners -kirjan pilkahtavan televisiopersoonan housuista.

”Kun annat Tilly Ramsayn tehdä somejulkaisusi. Minun salaisuuteni on ulkona!” Ramsay vitsailee sarkastisesti mainiten samalla tyttärensä Matildan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Moni suhtautui Ramsayn vitsikkääseen julkaisuun humoristisesti, mutta osa taas tulkitsi kokin tekevän Oliverista pilkkaa. Vaikka jotkut kokivat Ramsayn teon loukkaavana, Oliver itse vastasi tähdelle humoristisesti kommenttikentässä.

”Eli kopio uudesta kokkikirjastani lähetetään sinun suuntaasi, kun se tulee ulos syyskuussa”, Oliver kirjoittaa käyttäen samalla peukkuhymiötä.

Ramsay on ennenkin kohdannut epäilyksiä siitä, että hän varastaisi muiden huippukokkien reseptejä. Vuonna 2020 australialainen kokki Mitch Orr väitti, että Ramsay olisi varastanut hänen yhden reseptinsä. Orr väitti näin, kun hän oli tuolloin nähnyt Ramsayn Instagram-julkaisun, jossa kokki valmisti vietnamilaista haudutettua porsaan carbonaraa tarjoiltuna munankeltuaisen kanssa. Orr väitti, että Ramsayn kyseinen annos oli kopio hänen reseptistään. Ramsay ei ole toistaiseksi kommentoinut kyseistä väitettä lainkaan.

Gordon Ramsay. (kuva: AOP)

Lue myös: Gordon Ramsay iloitsee, että pandemia pyyhki pois huonot ravintolat: "Paskat ovat nyt poissa"

Lue myös: Gordon Ramsay teki ruokaa Vladimir Putinille - "P*skoin aidosti housuihini"

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat