Kuva: AOP

Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioero etenee - oikeudenkäynnin päivämäärä on päätetty

08.08.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti ja rap-artisti tulevat näillä näkymin tapaamaan oikeudenkäynnin merkeissä joulukuussa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, ja hänen entisen aviopuolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 45, avioeroprosessi etenee, mutta pariskunnan kerrotaan olevan hyvissä väleissä.

Kardashianin asianajaja Laura Wasser nosti aiheen esille virtuaalisessa kuulemisessa perjantaina 5. elokuuta.

- Osapuolet tulevat toimeen ja ovat puheväleissä, asianajaja kommentoi.

Avioeroon liittyviä seikkoja, kuten omaisuudenjakoa, on määrä käsitellä joulukuun 14. päivä pidettävässä istunnossa. Westin on löydettävä siihen mennessä itselleen uusi asianajaja, sillä hänen edellinen juristinsa vetäytyi toimeksiannosta toukokuussa. Tehtävän jättänyt Samantha Spector oli artistin neljäs asianajaja.

Entisellä avioparilla on neljä yhteistä lasta: North, 9, Saint, 6, Chicago, 4, sekä Psalm, 3. Lähipiirin mukaan yhteishuoltajuus sujuu tällä hetkellä hyvin.

- Hyvänä isänä oleminen on todella tärkeää Kanyelle ja hän haluaakin lastensa olevan onnellisia. Hän on yrittänyt pitää tunteensa kurissa ja keskittyä kaikista tärkeimpään asiaan, eli huolehtimaan perheestään, lähipiiristä paljastetaan.

Kardashianin jätti avioerohakemuksen helmikuussa 2021. Pari ehti olla naimisissa kuuden vuoden ajan.

(kuva: AOP)

Entisen avioparin välillä onkin ollut myrskyisää. Kaksikko oli alkuvuodesta 2022 runsaasti otsikoissa erityisesti Westin häiritsevän sosiaalisen median käyttäytymisen vuoksi. West muun muassa julkaisi Instagramissa päivityksiä, joissa hän väitti Kardashianin estäneen häntä pääsemästä tyttärensä Chicason syntymäpäiväjuhliin. Artisti julkaisi myös sosiaalisessa mediassa musiikkivideon, jossa hän kidnappasi ja hautasi elävältä Kardashianin silloisen puolison, koomikko Pete Davidsonin, 28.

Kaksikko on kuitenkin jälleen lähentynyt viime aikoina. Kardashian muun muassa kehui kesäkuussa Westia maailman parhaaksi isäksi. Tosi-tv-tähti mainosti myös hiljattain Instagram-tilillään Westin vaatemerkki Yeezyn aurinkolaseja.

Lue myös: Kim Kardashian mainostaa Kanye Westin tuotteita sosiaalisessa mediassa - välit lämpenemässä?

Lue myös: Kanye Westin asianajaja ilmoitti eroavansa tehtävästään - avioeroprosessi Kim Kardashianista on edelleen kesken

Lue myös: Kim Kardashian muisti elämänsä tärkeitä isähahmoja isänpäivänä - Kanye West sai lämpimät onnittelut

Lähde: Entertainment Tonight

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat