Kuva: AOP

Kim Kardashian mainostaa Kanye Westin tuotteita sosiaalisessa mediassa - välit lämpenemässä?

07.08.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti ja rap-artisti erosivat helmikuussa 2021, jonka jälkeen kaksikon välit ovat olleet ajoittain huonot.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, ja rap-artisti Kanye West, 45, ovat olleet tänä vuonna otsikoissa myrskyisän avioeron vuoksi, mutta välit näyttäisivät olevan lämpiämässä.

Tosi-tv-tähti jakoi Instagram-tilillään kuvan itsestään ja tyttäristään sonnustautuneena entisen puolisonsa Yeezy-vaatemerkin aurinkolaseihin.

"YR 3022 Yeezy aurinkolasit", Kardashian kirjoittaa ytimekkäästi julkaisussaan.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Entinen aviopari on tehnyt yhteistyötä aiemminkin. Suunnitttelijana tunnettu West oli esimerkiksi mukana entisen vaimonsa uuden ihonhoitotuotesarjan pakkausten suunnittelutyössä.

Kesän mittaan entisen avioparin välit ovat näyttäneet lämpenemisen merkkejä. Kardashian muisti muun muassa kesäkuussa Yhdysvalloissa vietettynä isänpäivänä Westia sosiaalisessa mediassa.

"Kiitos, että olet ollut paras isä lapsillemme ja olet rakastanut heitä tavallasi! Hyvää isänpäivää Ye", Kardashian kirjoitti tuolloin Instagram-julkaisussaan.

Kaksikon nähtiin myös osallistuvan yhdessä Northin, 9, koripallo-otteluun sekä Chicagon, 4, tanssiesitykseen kesäkuussa. Lähipiirin mukaan West olisi myös ollut mukana Kardashianin perhelounaalla.

Rap-artisti jakoi alkuvuodesta tulikivenkatkuisia päivityksiä sosiaalisessa mediassa, joissa hän muun muassa uhkaili Kardashianin nykyistä puolisoa, koomikko Pete Davidsonia, 28. Hän esimerkiksi jakoi musiikkivideon, jossa hän kidnappaa Davidsonin ja hautaa tämän elävältä.

Lisäksi West aneli entistä vaimoaan palaamaan luokseen ja lähetti tälle tiettävästi auton peräkontillisen ruusuja ystävänpäivänä.

Kardashian ja West erosivat helmikuussa 2021, jolloin tosi-tv-tähti jätti avioerohakemuksen. Pariskunta ehti olla naimisissa kuuden vuoden ajan ja heillä on neljä yhteistä lasta.

Lue myös: Kim Kardashian yrittää toimia oikein Kanye Westin käytöksestä huolimatta - "Hän on lasteni isä"

Lue myös: Kim Kardashian muisti elämänsä tärkeitä isähahmoja isänpäivänä - Kanye West sai lämpimät onnittelut

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi uuden ihonhoitotuotesarjan – Kanye West apuna suunnittelussa

Kilpailut

Uusimmat