Kuva: AOP

Stranger Thingsin Millie Bobby Brown ei ole enää somessa - raju seksualisointi alkoi jo 12-vuotiaana

11.08.2022 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Stranger Things on ollut Netflixissä valtava katselumenestys.

Näyttelijä Millie Bobby Brown,18, oli vain 12-vuotias, kun Netflixin hittisarja Stranger Things teki hänestä kaikkien tunteman tähden. Brown kertoo, että oli hyvin vaikeaa tulla tunnetuksi jo lapsena, kun ei vielä itsekään voinut mitenkään tietää, kuka oikein on. Tilannetta ei helpottanut se, että Brown tuli sosiaalisessa mediassa myös nettikiusatuksi sekä seksualisoiduksi heti 12-vuotiaasta lähtien.

- On hyvin vaikeaa, kun tulet vihatuksi silloin, kun et vielä tiedä itsekään, kuka olet, Brown kuvailee.

Brown yritti selvitä kiusaamisesta koettamalla miellyttää mahdollisimman monia. Brown kuitenkin tunsi, että tekipä hän mitä tahansa, se oli aina jonkun mielestä väärin.

- Sitten alat vain sulkeutua, koska mietit, että kuka minun on tarkoitus olla? Mitä he haluavat minun olevan heille? Brown muistelee. 

Vuosien nettipiinan seurauksena Brown on itse poistunut kaikista sosiaalisen median kanavista jo aikaa sitten. Brown löytyy edelleen Instagramista ja Facebookista, mutta hän ei itse pyöritä tilejään. Brown kertoo käsitelleensä kokemuksiaan myös terapiassa.

- Aloin kasvaa ja perheeni sekä ystäväni auttoivat minua. Auttoi, että aloin ymmärtää, ettei minun tarvitse olla mitään, mitä muiden mielestä minun täytyisi olla. Minun vain täytyy kehittyä itseni kanssa. Niin minä tein, Brown summaa.

Lue myös: Millie Bobby Brown kritisoi Stranger Thingsia erikoisesta ominaisuudesta: "Se on naurettavaa"

Lue myös: Somessa leviää nyt väitetysti Stranger Thingsin vuotaneita käsikirjoituksia - tekijät varoittelevat

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat