Kuva: Youtube

Uuden Netflix-suosikin kuvasuhde hämmensi katsojia - nyt selvisi looginen selitys

11.08.2022 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

The Sandman -sarjan kuvasuhdetta on ihmetelty sosiaalisessa mediassa, ja nyt Netflix on antanut vastauksen.

Suomessakin Netflixin katsotuimmaksi sarjaksi noussut The Sandman on hämmentänyt osaa katsojista kuvasuhteellaan. Tarkkasilmäiset katsojat ovat huomanneet, että sarjassa kuva näyttää hieman venytetyltä ylhäältä ja alhaalta. Tämä on saanut jotkut somekommentoijat kyselemään, onko kyse teknisestä mokasta.

”Miksi kaikki näyttää niin venytetyltä pystysuunnassa? Onko sen tarkoitus näyttää unenomaiselta ja olen vain sivistymätön, vai onko jokin vialla?” on eräs ihmetellyt Twitterissä.

Jotkut ovat kutsuneet kuvasuhdetta häiritseväksi ja eräskin kommentoija on kirjoittanut joutuneensa lopettamaan koko sarjan katselun tämän takia.

Nyt Netflix on selventänyt, mistä kaikessa on kyse. Lausunnosta käy ilmi, että kyse on tietoisesta taiteellisesta valinnasta.

- Kuten huomaatte, monet sarjan ympäristöistä ovat surrealistisia. Tarkoitus on herättää unen tuntua, Netflix tiedottaa esimerkiksi Cnet-sivuston mukaan.

Eräs Twitter-käyttäjä on jakanut vertailun vuoksi kuvia siitä, miltä tietyt kuvat sarjassa näyttävät ja miltä ne näyttäisivät ilman venyttämistä. Pääset katsomaan esimerkkejä alla olevasta twiittiketjusta.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

The Sandman -fantasiadraamasarja sijoittuu DC-universumiin ja se perustuu samannimiseen sarjakuvaan. Siinä unten valtias Morfeus lähtee matkalle halki maailmojen etsimään sitä, mitä häneltä varastettiin ja palauttamaan valta-asemansa. The Sandman on kerännyt pääosin hyviä arvosteluja.

Lue myös: K18-fantasiasarja nousi Suomessa Netflixin katsotuimmaksi

Lue myös: Simpsonit ovat fanien mielestä pilalla uudessa striimauspalvelussa: "Katselukelvotonta"

Lähde: Cnet

Kilpailut

Uusimmat